Pajero 94a. 2,8td veepumba rihmaseib
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero 94a. 2,8td veepumba rihmaseib
Mu Pajerol on endine omanik sinna mingi asja kokku ehitanud ja asi töötab ühe kiilrihmaga.Aga see rihade kulumine ja vilistamine on juba ära tüüdanud.Sõida nagu süte peal ja vahi koguaeg,et jahutusvedeliku temp.jälle põhjas ei ole.Ega kellegil antud margi vana veepumpa ei vedele koos rihmaseibiga.?Oleksin huvitatud.
Praegu on peal selline pump kuhu nelja poldiga keertakse rihmaseib kinni.Aga sinna oli pantud ma ei tea mis auto rihmaseib ja ehitatud vaheplaat,et jahutustiivik koos siduriga otsa käiks.Igaljuhul tahan selle "ratsi"minema loopida ja korralikult kaks rihma vedama saada.Selleks vajan õiget rihmaseibi.
http://www.autostore.ee/Auto/3529/Kateg ... osa/114109
Praegune pump näeb välja selline ja asub ülevaltoodud aadressil.See pump on alats 96 aasta masinatel nagu ma aru olen saanud,minul on 94a.[/img][/url]
Praegune pump näeb välja selline ja asub ülevaltoodud aadressil.See pump on alats 96 aasta masinatel nagu ma aru olen saanud,minul on 94a.[/img][/url]
Igaljuhul tänud info eest.Laupäevasel päeval ketrasin linna läbi ja tõesti nii on.On kahtesid pumpasid.Rihmaseibiga pump on poole kallim,kui ilma seibita.Aga kui müüakse pumpa ilma seibita,siis tekkis kohe sportlik huvi,et kuidas saab nii olla,et seibi ennast eraldi saada ei ole.Mitte üheski suuremas autojuppide poes ei ole.Panin lõpuks Mitsu teenindusse ja oh näe imet ,siis sealt võimalik seibi saada aga tellimine nädal aega ja hind selline,et mõtekam oleks jupipoest uus pump koos seibiga osta.
Endiselt jääb ülesse,et kellel mõistliku hinnaga eraldi veepumba rihmaseibi ära müüa oleks.Ei ole otsa pressitav,vaid käib nelja poldiga pumba külge kinni.
Endiselt jääb ülesse,et kellel mõistliku hinnaga eraldi veepumba rihmaseibi ära müüa oleks.Ei ole otsa pressitav,vaid käib nelja poldiga pumba külge kinni.
.Ei ole otsa pressitav,vaid käib nelja poldiga pumba külge kinni.[/quote]
selle sama flansi kus on 4 poldi auku sees, peadki küljest ära pressima ja sinna uue pumba võlli otsa, pressid teise rihma seibi, juhul kui õnnestub vana pumpa kuskilt hankida. kahtlane värk mina ei leidnud igaljuhul kuskilt.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Meil pole pakkuda.jaan mmc kirjutas:Küsi Maasturid Oü.-st.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Pump koos rihmaseibiga leitud Japanpartsist.Tutikas pump 1500.- ja esindusest rihmaseib ainult1250.-
Kuskil minu poolt külastatavates varuosadega kauplejate juures ei olnud võimalik saada.Salomest oleks ka veel saanud aga tellimise aeg 3 nädalat.Üldiselt tänapäeval täielik müstika,pumpa saab igalt poolt aga talle rihmaseibi "tutkit".
Kuskil minu poolt külastatavates varuosadega kauplejate juures ei olnud võimalik saada.Salomest oleks ka veel saanud aga tellimise aeg 3 nädalat.Üldiselt tänapäeval täielik müstika,pumpa saab igalt poolt aga talle rihmaseibi "tutkit".