ASMV 2009 kiibi deposiit
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
ASMV 2009 kiibi deposiit
Mandaadis küsiti 600 krooni, vist kiibi deposiidiks. Millal ja kellelt selle tagasi saab ? 

Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
Re: ASMV 2009 kiibi deposiit
Meie ja ilmselt ka kõik teised said selle kohapeal ka tagasi.walkman kirjutas:Mandaadis küsiti 600 krooni, vist kiibi deposiidiks. Millal ja kellelt selle tagasi saab ?
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Moderaatori kommentaar:
Ma ei usu, et sa raha siit foorumist tagasi saad! Ikka võistluse korraladajatelt, kelle e-maili aaderss ja telefoni number on ilusti ürituse kodulehel, EAL alakomitee lehel ning võistluse regelmendis (mille sa loodetavasti läbi lugesid) kirjas.
Lisaks on need kontaktanded ka võistlust tutvustava foorumi teema juures.
Ma ei usu, et sa raha siit foorumist tagasi saad! Ikka võistluse korraladajatelt, kelle e-maili aaderss ja telefoni number on ilusti ürituse kodulehel, EAL alakomitee lehel ning võistluse regelmendis (mille sa loodetavasti läbi lugesid) kirjas.
Lisaks on need kontaktanded ka võistlust tutvustava foorumi teema juures.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Olude sunnil uus teema
Kuna Landy siin keelab, käseb, poob ja laseb ning otsustas teema lihtsalt lukku panna pean oma küsimuse esitamiseks taas uue teema tegema. Ehk mis SIIS teha kui korraldaja mobiiltelefon on välja lülitatud ja 29. novembril saadetud PS-ile pole mingit reageeringut. Polnudki plaani siit foorumist oma kopikaid taga otsima hakata, aga kui mujalt korraldajat kätte ei saa, siis lootsingi siit inffi saada, a selle asemel pannakse siin teema lukku ja valmis.
Mitte, et mind see 6 sotti maha lööks.... aga lihtsalt imelik, et kui kohapeal unustasin tagasi küsida, siis olengi ilma ?

Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
Ei ole ka mina arve peale sellise pilguga vaadanud. Ma muidugi kahtleks selles arve värgis, sest makstud sai küll ühe teise konto pealt, kuid selle deposiidi maksin ju sularahas ja kohapeal. Juhendis oli kirjas vähemalt, et muud moodi ei saanudki.. Eeldatavasti oli raha tagastus samamoodi sulas mõeldud või ma eksin ?
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
Kukepeal oli sama lugu deposiidi maksin sulas mandaati, ja tagastamine toimus panga kontole. Sinna kust oli makstud osavõttu tasu.walkman kirjutas:Ei ole ka mina arve peale sellise pilguga vaadanud. Ma muidugi kahtleks selles arve värgis, sest makstud sai küll ühe teise konto pealt, kuid selle deposiidi maksin ju sularahas ja kohapeal. Juhendis oli kirjas vähemalt, et muud moodi ei saanudki.. Eeldatavasti oli raha tagastus samamoodi sulas mõeldud või ma eksin ?
Nii et kontrolli seda.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
Juhrndis on kirjas,et kiibi tagatisraha saab tasuda ainult sularahas mandaadis.
Tagastamise kohta pole sõnagi.
Meie saime oma raha kätte põhapäeva lõuna paika,vahetult enne lahkumist.
Ise pidi muidugi küsima minema.
http://www.4x4offroad.ee/files/info/juhend_asmv2009.pdf
Tagastamise kohta pole sõnagi.
Meie saime oma raha kätte põhapäeva lõuna paika,vahetult enne lahkumist.
Ise pidi muidugi küsima minema.
http://www.4x4offroad.ee/files/info/juhend_asmv2009.pdf
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Oliver oli täna hommikul jah mõned tunnid levist ära, kuid muudel päevdel on reeglina 9:00-19:00 levis olnud. Praegugi istub minu kõrval ja telefon on sisse lülitatud!
E-mail ja sms töötavad 24h!
E-mail ja sms töötavad 24h!
-----------------------------------------------------------------
Pangaarve kontrollitud, mulle raha igaljuhul laekunud ei ole. Kuidas teistega lood on, ei oska kommenteerida. SMS-iga said eile korraldajatele edastatud pangarekvisiidid - milles probleem seisneb ?
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
- totu
- I live off from the mud
Sama siin, SMS ei saatnud, rekvisiidid peaks olema pangas (osalustasu).walkman kirjutas:Pangaarve kontrollitud, mulle raha igaljuhul laekunud ei ole. Kuidas teistega lood on, ei oska kommenteerida. SMS-iga said eile korraldajatele edastatud pangarekvisiidid - milles probleem seisneb ?
Tehtud, mõeldud.
- totu
- I live off from the mud
Või sa kohe selle peale tuled ja enamus võistlustel on kiibi- ja loodusdeposiit koos, st. tagastatakse mõne päeva pärast (kui sigadusi ei ilmne).kpihus kirjutas:aru ma ei saa, kiibi saamine käib raha vastu. Saad kiibi, maksad kohe raha. Miks siis kiibi tagasiandmisel raha kohe tagasi ei nõuta ?
Tehtud, mõeldud.