kas keegi oskab seda seletada mulle? ja kui palju see remont maksma läheb . ette tänades
cherokee vahekast
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherokee vahekast
tegemist siis 2,5 liitrise jeep cherokee vahekastiga, lülitan kiire 4H sisse siis vahel kaob vedu ja käib ilge kõrin
sell hetkel lahutan sidurit siis vaikselt kõriseb edasi kui liigutan vahekasti kangi ja proovin edasi liikuda on jälle kõik korras, aeglustiga seda ei ole veel esinenud algul arvasin, et kett viskab üle kuid ei ole kindel sest vahest toimib nelikvedu ilusti sikutan teist autot mudast välja sell hetkel ei kõrisenud
kas keegi oskab seda seletada mulle? ja kui palju see remont maksma läheb . ette tänades
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: cherokee vahekast
vahka kirjutas:tegemist siis 2,5 liitrise jeep cherokee vahekastiga, lülitan kiire 4H sisse siis vahel kaob vedu ja käib ilge kõrinsell hetkel lahutan sidurit siis vaikselt kõriseb edasi kui liigutan vahekasti kangi ja proovin edasi liikuda on jälle kõik korras, aeglustiga seda ei ole veel esinenud algul arvasin, et kett viskab üle kuid ei ole kindel sest vahest toimib nelikvedu ilusti sikutan teist autot mudast välja sell hetkel ei kõrisenud
Pakun, et 4-veo planetaar lendab kohe varsti orbiidile.
kui isu on ja omal mutrivõti käes ei püsi, teen korda.
Erko.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Pole just päris see teema võibolla aga sobib kõige rohkem siia. Nimelt naine käis sõitmas ja üritas mingist lume hunnikust läbi suruda ning ütles et auto hakkas värisema ja ainult taga rattad käisid ringi nagu esisilda polekski sisse lülitatud kuigi 242 kasti pidev 4x4 sees. Rääkis veel et kui gaasi lahti lasi ja uuestu vajutas, siis tuli esivedu ka tagasi ja sai sellest hunnikust läbi. Aga miks ta nii tegi oskab keegi seletada?
Ahh ja ta ütles et seda on mõnikorrd veel juhtunud.
Ahh ja ta ütles et seda on mõnikorrd veel juhtunud.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Ei ma ei räägi part timest vaid 4fullist ja see juba tänu lumisele talvele kogu aeg sees aga just see, et esisild kadus tagant ära ja auto hakkas värisema (nagu ta ütles) kui üritas lume vallist läbi sõita. Ainult tagumised rattad olid ringi käinud, sest kui ta gaasi lahti lasi ja uuesti üritas minna siiis tuli esi sild ka taha ja nigu niuhti hangest läbi.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Lülitushoovastik kinnitub kere ja vahekasti külge.zyon kirjutas:Ei ma ei räägi part timest vaid 4fullist ja see juba tänu lumisele talvele kogu aeg sees aga just see, et esisild kadus tagant ära ja auto hakkas värisema (nagu ta ütles) kui üritas lume vallist läbi sõita. Ainult tagumised rattad olid ringi käinud, sest kui ta gaasi lahti lasi ja uuesti üritas minna siiis tuli esi sild ka taha ja nigu niuhti hangest läbi.
Kui mootoripadjad(tavaliselt) ja vahekasti padi(harva) surnud, siis see kupatus liigub ja lülitab seal omatahtsi.
Alusta sellest.
Ta sõidab nagunii FullTimega. Ühenda selles asendis hoovastik lahti(üks liigutus suurema kruvikaga), saad teada, kas on viga selles.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
hmm täiesti võimalik ja mina arvasin et äkki midagi vahekastiga, sest kui käisin ülevaatusel siis öeldi, et vahekasti simmer lekib aga eriti palju õli sinna juurde ei läinud.
Jätkan teemat oma murega.
Võtsin vahekasti laiali ja avastasin, et planetaari väikesed hammasrattad, mis paeksid pöörlema kinni keevitatud võlli peal on kinni kiilunud. Nüüd siis on võll keevitusest lahti ja pöörleb kaasa. Mul on veel teinegi planetaar, kuid sellel on keevis küll kinni, kuid võllid katki. Kindlasti on neid võlle asendatud, kuid mis materjaliga? Lisan lingi millel samasugune planetaar. http://flargen.com/images/output.jpg
Võtsin vahekasti laiali ja avastasin, et planetaari väikesed hammasrattad, mis paeksid pöörlema kinni keevitatud võlli peal on kinni kiilunud. Nüüd siis on võll keevitusest lahti ja pöörleb kaasa. Mul on veel teinegi planetaar, kuid sellel on keevis küll kinni, kuid võllid katki. Kindlasti on neid võlle asendatud, kuid mis materjaliga? Lisan lingi millel samasugune planetaar. http://flargen.com/images/output.jpg
Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro