patrolile asendus mootor
Moderaator: Moderators
patrolile asendus mootor
mis mootori võiks või saaks istudada 2002 aasta patrolile 3,0 nagu lahja
ma nagu vähe õnnetu oma patroliga et see aasta olen siia autose juba 85000 eeki pand algul kepsud saaled siis turbo koos radikaga ja nüüd läks hooratas koos korvi ja kõigega et mõtlen juba pikalt mida siis panna ja kui keeruline ja kulukas saaks see asi olema kui midagi siis panna muud,mis mootor sobiks ja kus ja mis,palju küsimusi on
Mis sellest hooratta loost siis sai kah, telefonidega kuidagi ühendust ei saa? Laagrivahetus ei õnnestunud?kalur kirjutas:ma nagu vähe õnnetu oma patroliga et see aasta olen siia autose juba 85000 eeki pand algul kepsud saaled siis turbo koos radikaga ja nüüd läks hooratas koos korvi ja kõigega et mõtlen juba pikalt mida siis panna ja kui keeruline ja kulukas saaks see asi olema kui midagi siis panna muud,mis mootor sobiks ja kus ja mis,palju küsimusi on
Pets
Mul tekib sama mõte.erik kirjutas:Kui juba nii palju raha sisse pandud, äkki kannatab aasta - paar sõita ilma suuremate väljaminekuteta?
Mida aga vahele panna ... 2.8 on lahja ja vana, 4.2 TDT oleks muidugi vahva kui kusagilt sellise heas korras isendi leiaks, 3.0 ... jah tal on omad kapriisid, aga enamus neist sai lahenduse minuarust 2004 ja ülessepoole isenditel.
Austraalia mehed on ka igasugu jänki V8 sinna vahele pannud, ilmselt on see suht lihtsalt tehtav siis.

+372 5028488