patrolile asendus mootor

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
kalur
Rookie

patrolile asendus mootor

Postitus Postitas kalur »

mis mootori võiks või saaks istudada 2002 aasta patrolile 3,0 nagu lahja
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

v8
56157755
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Eks tule nende 4,2 poole vaadata.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
kalur
Rookie

Postitus Postitas kalur »

ma nagu vähe õnnetu oma patroliga et see aasta olen siia autose juba 85000 eeki pand algul kepsud saaled siis turbo koos radikaga ja nüüd läks hooratas koos korvi ja kõigega et mõtlen juba pikalt mida siis panna ja kui keeruline ja kulukas saaks see asi olema kui midagi siis panna muud,mis mootor sobiks ja kus ja mis,palju küsimusi on
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

kui ise seda vahetust ei tee siis kõige lihtsam oleks see auto maha müüa ja osta juba sobiva mootoriga auto.
56157755
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Kui juba nii palju raha sisse pandud, äkki kannatab aasta - paar sõita ilma suuremate väljaminekuteta?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

kalur kirjutas:ma nagu vähe õnnetu oma patroliga et see aasta olen siia autose juba 85000 eeki pand algul kepsud saaled siis turbo koos radikaga ja nüüd läks hooratas koos korvi ja kõigega et mõtlen juba pikalt mida siis panna ja kui keeruline ja kulukas saaks see asi olema kui midagi siis panna muud,mis mootor sobiks ja kus ja mis,palju küsimusi on
Mis sellest hooratta loost siis sai kah, telefonidega kuidagi ühendust ei saa? Laagrivahetus ei õnnestunud?

Pets
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

erik kirjutas:Kui juba nii palju raha sisse pandud, äkki kannatab aasta - paar sõita ilma suuremate väljaminekuteta?
Mul tekib sama mõte.

Mida aga vahele panna ... 2.8 on lahja ja vana, 4.2 TDT oleks muidugi vahva kui kusagilt sellise heas korras isendi leiaks, 3.0 ... jah tal on omad kapriisid, aga enamus neist sai lahenduse minuarust 2004 ja ülessepoole isenditel.

Austraalia mehed on ka igasugu jänki V8 sinna vahele pannud, ilmselt on see suht lihtsalt tehtav siis. :twisted:
+372 5028488
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”