jah, ohutuled töötavad.
mosse relee oli eilseni täitsa eduline. täna sai katsetatud 08 oma, aga too funkas väga vahelduvalt. kui armatuuril roheline nool vilkus, ei plinkinud suunatuled. ja vastupidi.
ülevaatusele tarvis minna, aga no kussa sedasi lähed...
selle küsimusega riskin vist küll idiootide nurgakesse sattuda, aga äkki täpsustaksid natike, et miskene see bi-metall relee on. originaali on vist täitsa lootusetu leida, aga jubinate katse-eksituse meetodil ostmine läheb ka pikapeale kulukaks.
väike naine kirjutas:jah, ohutuled töötavad.
mosse relee oli eilseni täitsa eduline. täna sai katsetatud 08 oma, aga too funkas väga vahelduvalt. kui armatuuril roheline nool vilkus, ei plinkinud suunatuled. ja vastupidi.
ülevaatusele tarvis minna, aga no kussa sedasi lähed...
Ohutuled ja suunad töötavad sama relee pealt, kuidas Sul ohutuled on ja
suundasid ei ole. Kahtlustan et läbi on ohutulede lüliti, suunad käivad sealt läbi.
Cherol on ohutulede jaoks üks Bi-Metall ja suuna jaoks teine. Bi-metall ei kannata nii suurt koormuste erinevust. LIhtsalt hakkab ta oluliselt kiiremini vilkuma kui on ühendatud kas 3 või 6 pirni külge.
To väikenaine = tegelt sul cherol algselt peal olnud suunarelee sai kah miskil hetkel tööle tagasi painutatud - viga oli puht mehaaniline - st see lehvitav plekitükk oli kuiski natu deformeerunud - nüüdseks sõidab sellega üks endurokas ringi
Helista: 58023801 Rait - ma arvan, et tal mõni chero relee vast vedeleb kusagil
väike naine kirjutas:nujah! nii te siis rumalate naistega teetegi jah?
Nuh tegelikult on meil lihtsalt osavaid mehi kes vahel isegi suunatule releesid sportlikust huvist remontida üritavad - ja vahel juhtub isegi seda, et mõni asi hakkabki tööle
ega ma vast muidu nii pahur polekski, kui see va mosse relee poleks otsi andnud vahetult pääle politsei kadalipu läbimist, kus pidin puhuma, ette näitama autoapteegi , tulekustuti ja tõkiskinga ja muid vigureid tegema. kõik oli korras ja olemas, aga kui vabaks lasti, selgus, et suunatuled ei tööta 5 üliväärtuslikku minutit minu elust kulusid ootamisele, kuna korravalvurid minema sõidavad shit happens!
Kui mõnel tuttaval jootekolbiga tinutamine käpas on, siis las tinutab relee jooted üle, ma 2hel autol nii suunad tööle saanud. Selles võib ka häda olla.