Avo Šultsi Mälestusvõistlus 2009 järelkajad/kommentaarid

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Avo Šultsi Mälestusvõistlus 2009 järelkajad/kommentaarid

Postitus Postitas hulkur »

Alustan uut teemat ASMV 2009 järelkajadele ja kommentaaridele.

Žürii liikmena tunnustaks Oliveri tiimi võistluse ladusa korralduse eest, kõrvaltvaadates taaskord väga huvitava ja mitmekülgse raja ettevalmistamise eest ja eriti sooja ning mõnusa töökeskkonna eest võistluskeskuses. :thumb:

Üks veidi negatiivne kommentaar: mittesuitsetajana ilgelt häiris võistluskeskuse telgis suitsetamine. Eriti häiris see reede õhtul, kui pidin võistlejatele trasse GPS-desse ja mälupulkadele laadima ja järjekorras oodanud võistlejad suitsetasid mul nina all. :puke:

andres
Kasutaja avatar
Pille
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

Postitus Postitas weix2 »

Lugupeetud ASMV 2009 korraldustiim, võtke vastu PALTOhoolikute tänuavaldused!!
Mitmekesine rada, karieeri, tõuse, langusi, muda, turbaraba, metsa, kände, vett, mida veel tahta, et pidid ennast vastavalt rajaoludele pidevalt ringi häälestama :D 5+
Ajagraafik toimis nagu lubatud, hilinemisi polnud.
Inimresursi laadimis (tankimis) ja mahalaadimis võimalused olid olemas ja inimväärikad :D (väga vajalikud asjad mõlemad)
Seltskond rajal, oli küll paar naginat aga see veel ei rikkunud kogu "meepotti", ehk mõned liigsed emotsioonid aga Kaldume ikka positiivse kommentaari poole.
Seltskond platsil kes meil "Tendiall" vihmavarjus ülevas meeleolus õhtu sisustasid ka teile tänusõnad.
Nagu kalendrist lugeda võib siis tuleva aasta üritus taas tulemas, plaanis igatahes taas platsis olla, liiatigi kui tuleb "Väljamaalastele" vastu hakata :D
:yupikaye

Team PALTO

Meil seekord fotosi pole nii et üleskutse, kellel on tooge oma SLAIDID välja :D
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Kullamäe meeskond tänab Oliver& Co.-d taaskord super raja ja korralduse eest!
Põhisõidu katkestasime tagasillast tulevate raginate-käginate tõttu.
Kui arvestada mitme aasta pikkune masohismikoolitus TR1-es, siis Tr2-na sõita oli ikka ülikuradi mõnus! Üle pika aja oli sõites nägu nalja täis ja raja raskusaste tundus mõõdukas! Ja seoses TR2 asumisega hakkab meie vintsimehel õllekõht kasvama - tal pole enam midagi teha :D Kõige porisemaks sain hoopis mina, sest juhiaken oli aegajalt lahti...
Ning tänud ka vabaklassi meeskonna 4.. -le (no ei mäleta numbrit) kes meid proloogil 2 korda käima tõmbasid! Kuivõrd auto muutus pisut laiemaks, siis ei mahtunud ma lolli järjekindlusega ühest ja samast puust 2 (kaks) korda mööda. Õpiks siis vähemasti esimesest korrast :oops:
TR3 BHC
Madis 5115033
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Ütlen siis ka oma kommentaarid pealtvaatajana sekka.
Kindlasti oli see võistlus põnev ja hästi korraldatud võistlejatele, kuid seda ei saa päris kindlasti õelda pealtvaatajate kohta. Enamus pealtvaatajaid sebisid ringi nagu peata kanad :bang: , sealhulgas ka mina :evil:
Põhjus väga lihtne, ei ole mingisugustki kaarti näpuvahele võtta, et leida üles mõni muda auk. Jah, oli seal telgis kaardi taoline asi üleval, kuid isegi võistluskeskuse asukohta polnud seal peal, rääkimatta teedevõrgustikust mis seal ümber oli. Keegi midagi konkreetselt rääkida ei osanud, et seal on huvitav, seal on suur veeauk jne. Veelvähem juhatada sinna. Kuskil pidi olema ka mingi vaatetorn, kuid selle asukohast polnud kellelgi õrna aimu. Kas tõesti oleks olnud raske teha mingi lihtne kaarditaoline asi, ära märkida sinna peale huvitavamad kohad. :evil: Damn, ma ei saa aru.
Järgmine aasta ei võta ma seda 600 km teekonda kohe kindlasti ette.
Võibolla olen ise loll ja saamatu, et ei saa asjadest aru, kuid ma ei olnud ainus kes käis, küsis ja otsis. Samuti ei tule ka pealtvaataja mingi TR2 liikuriga kohale et jõuda mingisse punkti.
Võistluste leheküljel oli küll põnev jutt, et rasked ilmastiku ja maastiku olud, kuid ei osanud mitte neid üles leida. Sammuti polnud ka mingist raadio teel info levimisest juttu, või oli siis tõesti minu auto raadio tuksis.
Timmo
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

Postitus Postitas weix2 »

Madis kirjutas: Ning tänud ka vabaklassi meeskonna 4.. -le (no ei mäleta numbrit) kes meid proloogil 2 korda käima tõmbasid! Kuivõrd auto muutus pisut laiemaks, siis ei mahtunud ma lolli järjekindlusega ühest ja samast puust 2 (kaks) korda mööda. Õpiks siis vähemasti esimesest korrast :oops:
Kõhklustan et võis olla 421 "Visa Hulkur" Rooli keeramas Koit
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

PARUN kirjutas:Ütlen siis ka oma kommentaarid pealtvaatajana sekka.
Kindlasti oli see võistlus põnev ja hästi korraldatud võistlejatele, kuid seda ei saa päris kindlasti õelda pealtvaatajate kohta. Enamus pealtvaatajaid sebisid ringi nagu peata kanad :bang: , sealhulgas ka mina :evil:
Põhjus väga lihtne, ei ole mingisugustki kaarti näpuvahele võtta, et leida üles mõni muda auk. Jah, oli seal telgis kaardi taoline asi üleval, kuid isegi võistluskeskuse asukohta polnud seal peal, rääkimatta teedevõrgustikust mis seal ümber oli. Keegi midagi konkreetselt rääkida ei osanud, et seal on huvitav, seal on suur veeauk jne. Veelvähem juhatada sinna. Kuskil pidi olema ka mingi vaatetorn, kuid selle asukohast polnud kellelgi õrna aimu. Kas tõesti oleks olnud raske teha mingi lihtne kaarditaoline asi, ära märkida sinna peale huvitavamad kohad. :evil: Damn, ma ei saa aru.
Järgmine aasta ei võta ma seda 600 km teekonda kohe kindlasti ette.
Võibolla olen ise loll ja saamatu, et ei saa asjadest aru, kuid ma ei olnud ainus kes käis, küsis ja otsis. Samuti ei tule ka pealtvaataja mingi TR2 liikuriga kohale et jõuda mingisse punkti.
Võistluste leheküljel oli küll põnev jutt, et rasked ilmastiku ja maastiku olud, kuid ei osanud mitte neid üles leida. Sammuti polnud ka mingist raadio teel info levimisest juttu, või oli siis tõesti minu auto raadio tuksis.
Timmo
Jah. Algajal ja varem mitte võistelnul on seal raske orienteeruda. Eriti raske on veel ilma lapaka ja gepsuta seal hakkama saada. Ise olin seekord kah pealtvaataja rollis ja üsna huvitavad kohad said läibikäidud. Tõmbad lihtsalt kordinaadid netist alla ja sõidad.

Põhieesmark on ikka võistlejatele elu põnevaks teha. pealtvaatajate üritus on ju Klapper.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Selline korraldus hakkab võistlejate poolelt tüütuks muutuma, ei ole millegi kallal viriseda. Isegi tagaveolisega sai päris palju sõita, mis ei tähenda et rajad oleksid liiga kerged olnud, vabale super. Selle pealtvaatajate murega nõus, järgmiseks aastaks (FIA....CUP etapp) tahaksid need asjad silumist+ ilmselt ka võistlusraadio vähemalt kakskeelseks, eeter kogu aeg täis (kui jutt otsas siis muusikat) korralikud kaardid jne. Kujutan ette lisatiimi vajadust ainult pealtvaatajatele huvides. Ilmselt ka oselaejaid rohkem, seega ka võimalusi.
Tänud hea võstluse eest!!
Sookonn
Tehtud, mõeldud.
gena
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas gena »

Q Kulgur Jokker Q Mercedes Benz G 230

Mingi uus klass tekkind ?
V.K
Sõltuv alates 2004
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

gena kirjutas:Q Kulgur Jokker Q Mercedes Benz G 230

Jup. Tegu on uue aastaarvestusega Q klassis.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
R.Laansalu
Fitting 38"

Postitus Postitas R.Laansalu »

Minupoolsed vabandused korraldajate ja kaasvõistlejate ees. Suutsin omale mingi kuradi palaviku ja külmetuse külge sebida. Järgmine kord, sadagu või pussnuge, olen rajal.

Rasmus
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

K.Kotkas kirjutas:
gena kirjutas:Q Kulgur Jokker Q Mercedes Benz G 230

Jup. Tegu on uue aastaarvestusega Q klassis.
Piisavalt kogenud vabatahtliku olemasolu korral, võiks üks - kaks sellist igal võistlusel rajal olla. Poleks ka paha, kui tegemist oleks zürii käepikendusega.

Minu vaatevinklist oli korraldus väga hea ja ladus. Võistluskeskuse soe telk oli ka midagi sellist, mida oodata ei osanud. Super
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Kirjutaks ka ühe kiidulaulu. Korralduse poole pealt 5+ ,rada 5+.Ülisuured tänud ja kummardused Musta Noole teamile kes meie uppunud raketi veest välja tõmbas ja tänud ka Novaasi teamile ,kes meid sealt küngaste vahelt siledamale maakamarale pukseeris.Mingi 5 tundi autole hinge sisse puhumist läksime tõrkuva mootoriga uuesti rajale,hommikuks olime finisis :D Peaks veel ära mainima toitlustuse ,vähemalt oli söök jook saadaval 24h mitte nagu Kukepeal ja soe telk oli ka superlux.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Neuser
teo ragisev vahekord taldrikuga

Postitus Postitas Neuser »

Tiim Artist tänab samuti Oliveri ja kõiki korraldajaid ülikõva sõidu eest. Saime nii endale kui ka verivärskele Toyotale esimest korda siis klassis TR1 tuleristsed. Ei ole paremat võimalust kui ASMV auto testimiseks - 120 km. kõikide Eestis esinevate offroad komponentidega rada võistlustingimustes. Sain aru ARB esisilla luku fenomenist ja õppisin seda isegi kasutama vist (kõik pulgad jäid terveks :) )
Täname tiime Harrastajad, Palto, Sookonn , M&R abi eest rajal ja erilised tänud öömaja eest Oinar tiimi lahkele meeskonnale.

Mait.
Mait Paldra, TR1, tiim "Artist" piloot
2010 Esti 4x4 KV - II /Low Gear race 4 Toughbook 2010 - I
535 77 955
Kasutaja avatar
MM
HallKardinal
Kontakt:

Postitus Postitas MM »

Tänud korraldajatele, kaasvõistlejatele ja toetus team`le mõnusa nädalavahetuse eest.
Special tnx Palto`le kes ei pidanud paljuks rabalõigul seisma jääda ja meile ankruks olla ning Külakurnajatele kes aitasid ,,mõned" sõiduvead siluda.

M Ja R (Mait, Jarmo, Riina)

Head pealtvaatajad ja sõitjad kui kellelgi on videomaterjali sõidust mida lubate kasutada aasta kokkuvõtte filmi tarbeks andke teada mait.mumme@europart või 5069842.
Asjaga kiire.
Mait Mumme - eks ole sõidetud kah ... 4x4 fän since`99
www.europart.ee
+3725069842
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”