M: GPS Garmin Nüvi 250W (=255W)

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Voro

M: GPS Garmin Nüvi 250W (=255W)

Postitus Postitas Voro »

tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

kaardi uuendus pakuks küll huvi.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Voro

Postitus Postitas Voro »

tyyp07 kirjutas:kaardi uuendus pakuks küll huvi.
Palun saada oma GPS täpsemad andmed.
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

Kas merele sobivaid GPSe ka müüd? Ma ei mõtle kaardiplottereid, vaid käsiGPSe.
Disco I ES
Voro

Postitus Postitas Voro »

Discovery kirjutas:Kas merele sobivaid GPSe ka müüd? Ma ei mõtle kaardiplottereid, vaid käsiGPSe.
Kas Garmin Nüvi 550 pakub huvi? Rohkem infot antud mudeli kohta siin:
http://www.garmin.ee/?id=887
seenior2
Fitting 38"

Postitus Postitas seenior2 »

Härra...Vor......hmmm,hmm...kuidas seda nüüd nii öelda,et ei solvaks :( ...äkki sa küsiksid kellegilt oma sõbralt,kes valdab soome keelt,mida tähendab sinu kasutajanimi siin ? Saad vist veel muuta,arvan mina :wink:
Tean,et paljud soomlased seda foorumit külastavad...
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Voro

Postitus Postitas Voro »

seenior2 kirjutas:Härra...Vor......hmmm,hmm...kuidas seda nüüd nii öelda,et ei solvaks :( ...äkki sa küsiksid kellegilt oma sõbralt,kes valdab soome keelt,mida tähendab sinu kasutajanimi siin ? Saad vist veel muuta,arvan mina :wink:
Tean,et paljud soomlased seda foorumit külastavad...
Kontrollisin just sõnaraamatud. Voro tähendab varast. Ei teadnudki :shock: :shock: :shock:

Öeldakse, et nimi ei riku meest, aga kui mõne soomlasega äri teha siis arvatavasti, nimi Voro, ei jäta talle positiivse mulje.

Eks ma uurin adminnide käest.
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

Voro kirjutas:----------------------------------------------------------
GPS seadmete müük. Hinnad alates 1200.- TomTom, Garmin, iGO. GPS seadmete uuendamine hind: 300.- (sisaldab kaardi ja softi uuendamist, kiiruskaamerate lisamine. Kõik mudelid on tere tulnud (TomTom, Garmin, Navigon, Sony, Becker...)
Mida tähendab "Kaardi ja softi uuendamine, hind 300.-"
Kas selle raha eest saab Sinu käest nt. Garminile City Navigatori tasemel ametliku kaardiuuenduse või on tegu piraatkaardiga?
Voro

Postitus Postitas Voro »

vtl kirjutas:
Voro kirjutas:----------------------------------------------------------
GPS seadmete müük. Hinnad alates 1200.- TomTom, Garmin, iGO. GPS seadmete uuendamine hind: 300.- (sisaldab kaardi ja softi uuendamist, kiiruskaamerate lisamine. Kõik mudelid on tere tulnud (TomTom, Garmin, Navigon, Sony, Becker...)
Mida tähendab "Kaardi ja softi uuendamine, hind 300.-"
Kas selle raha eest saab Sinu käest nt. Garminile City Navigatori tasemel ametliku kaardiuuenduse või on tegu piraatkaardiga?
Täpselt nii, on võimalik saada ametlikud City Navigator Europe NT 2010 kaart + Eesti Regio ja EOMAP Eesti Teejuht.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Voro kirjutas: Täpselt nii, on võimalik saada ametlikud City Navigator Europe NT 2010 kaart + Eesti Regio ja EOMAP Eesti Teejuht.
Kuidas see ametlikkus tõendub? Kuidas on võimalik müüa 300.- krooni eest CNE uuendust + EOMap-i mis maksavad ametlikus kanalis 1100.- + 590.- ???

Väga tundub, et kasutajanimi vastab kasutaja tegevusele...

Minupoolt kasutaja blokeeritud.

andres
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

:lol: Lisaks selgitas uue nime all reganud "varas", oma äri mulle privaatsõnumina nõnda:

Tsitaat:
Väga lihtne on need kaardid osta endale läbi ametliku kanali ehk siis poest või On-Line-st. Kui kaardid olemas siis on neid võimalik edasi kopeerida teistesse seadmetesse. Siin on Sinu vastus, kas sellise variandi peale oli väga raske tulla?!
Suletud

Mine “Bizniz”