Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Võiks minna laupäeva hommikul nii kella 9.00-10.00 paiku. Ländy pakkus välja suisa 4 võimalikku rada. Treppoja kandis on jah juba iga lomp tuttav.
Seega kihvt oleks kui kokku saaks nii 3-4 masinat. Üksi muidu igav turnida.[/quote]
Oleks ka tulija,kuigi pühapäeval kandsid juba kõik Treppoja sügavad mülkad ja Klooga raba,sellepärast vist tuleb nagu igav üritus aga võiks osaleda.
Indrek kirjutas:
Siis vähemalt kolm tulijat olemas. Kas laupäeva hommik sobib?
Kokku võiks saada Peterburi teel Neste tanklas (Crysleri esinduse juures).
No kui minek Aegviidu kanti, siis mina oleks tulija teisest kandist... Seega sobika mulle kokkusaamispunktina Aegviidu lähiste paremini
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Indrek kirjutas:
Siis vähemalt kolm tulijat olemas. Kas laupäeva hommik sobib?
Kokku võiks saada Peterburi teel Neste tanklas (Crysleri esinduse juures).
No kui minek Aegviidu kanti, siis mina oleks tulija teisest kandist... Seega sobika mulle kokkusaamispunktina Aegviidu lähiste paremini
Siis peaks üle helistama ja leppima kokku kohtumise koha. Aegviidu sobiks.
Tel.5020705
[quote="tango"][quote="Indrek"][quote="bigmarx"][quote="ennukas (alias rohelised)"]
Kui aegviidu kanti, siis oleks kah tulija.. Treppoja ei paku praegu huvi.[/quote
Kui Landy tuleb,siis võiks minna Soodla veehoidla ümbrus+boonuspunkt. Ise oleks kindel tulija.
Soodla oleks jah teema.
Ühesõnaga lepime siis kokku, et sõit oleks laupäeval algusega Tallinnast kell 9.00. Tallinna rahffas saaks kokku Peterburi tee Nestes ja teistpoolt tulijatega kohtuks Soodla kandis.
Indrek kirjutas:Soodla oleks jah teema.
Ühesõnaga lepime siis kokku, et sõit oleks laupäeval algusega Tallinnast kell 9.00. Tallinna rahffas saaks kokku Peterburi tee Nestes ja teistpoolt tulijatega kohtuks Soodla kandis.
Landy ei saa laupäeval tulla vist,aga kordinaadid lubas anda.Palju oleks kindlaid tulijaid? Mina jaSina aga kes veel?
Indrek kirjutas:Soodla oleks jah teema.
Landy ei saa laupäeval tulla vist,aga kordinaadid lubas anda.Palju oleks kindlaid tulijaid? Mina jaSina aga kes veel?
Ennukas tuleb Wrangleriga, sina tuled, mina tulen.