Kusjuures looduse seisukohast polegi rehvid liiga halvad, kui ma õigesti mäletan, siis sääsed saavad endale soodsa kodukoha, mis võimaldab omakorda lindude arvukusel kasvada
ETVs film foorumlasest
Moderaator: Moderators
Rehvide teemale saaks lahenduse riiklikul tasandil täitsa käbe teha nii, et rehvidele peab olema pressitud auto nr. Kui ei ole, saad trhavi, riigil praegu ka raha vähe, saaks kuskilt trahvi raha juurde. Samas, utiliseerimisel saad endale ju paberi, et oled andnud rehvid ära. Kui need kuskilt leitakse, saaks teada kellele rehvid kuulusid ja kes need rehvid loodusesse viis
Kusjuures looduse seisukohast polegi rehvid liiga halvad, kui ma õigesti mäletan, siis sääsed saavad endale soodsa kodukoha, mis võimaldab omakorda lindude arvukusel kasvada
subaru http://www.auto24.ee/used/698889
gone: Jeep XJ Pioneer '89, Jeep XJ Limited '91, Jeep GC '03
gone: Jeep XJ Pioneer '89, Jeep XJ Limited '91, Jeep GC '03
Eelmise aasta kogemusest,~10-20% rehvidest mis seal vedelevad on sellised,mida saaks veel kasutada.marauder kirjutas:
Rehvihunniku peale tuli möte, et kuna ma ise ka oma pöllurallikale käin siloaukude pealt rehve valimas, siis saad väikse rehviäripüsti panna kui viitsid. Paned paarid kokku ja mingi 100eeki rehv. Saad midagigi tagasi.
Enamasti vedeleb seal ikka tihti päris korralike rehve, millest paari vöi isegi jooksu kokku saab...
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Veidi OT aga kas see sinise kaubikuga tegelane sai siis oma karistuse kätte?
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
- Panda
- Fitting 38"
- Kontakt:
Sinise kaubikuga vend sai 2x 5000 eeku mitte rohkem
Tal rikuti ära terves maakonnas ehitus hanked
Menetlejale oli tüüp tuntud juba ammustest aegadest ja pärit olid nad Sompast.
Nad hakkasid juristiga vastu et kaebavad valla kohtusse kuna ei olnud inimest kes oleks näinud konkreetselt hetke kui kaubikust prahti maha laaditi
Kõikidele vaadanutele teadmiseks" ma ei anna omale elu lõpuni andeks, et ma seda meest maha ei murdnud näoli mudasse"
ja bussi võtmeid ei visanud alla karjääri
Omavahel ütles menetleja et oleks võinud vabalt molli anda ja pollarid oleks seda vabalt mõistnud ning ei oleks minule midagi teinud. See ongi tagantjärgi tarkus
Selle alaga kui ta puhtaks saab on plaanid. Aga sellest tulevikus
Enda metsa kärule sain sealt ühe paari näritavaid rehve aga kui ikka terasemalt rehve vaadata siis on neil kõigil midagi viga
Tal rikuti ära terves maakonnas ehitus hanked
Nad hakkasid juristiga vastu et kaebavad valla kohtusse kuna ei olnud inimest kes oleks näinud konkreetselt hetke kui kaubikust prahti maha laaditi
Kõikidele vaadanutele teadmiseks" ma ei anna omale elu lõpuni andeks, et ma seda meest maha ei murdnud näoli mudasse"
Omavahel ütles menetleja et oleks võinud vabalt molli anda ja pollarid oleks seda vabalt mõistnud ning ei oleks minule midagi teinud. See ongi tagantjärgi tarkus
Selle alaga kui ta puhtaks saab on plaanid. Aga sellest tulevikus
Enda metsa kärule sain sealt ühe paari näritavaid rehve aga kui ikka terasemalt rehve vaadata siis on neil kõigil midagi viga
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
-
tyybel
- Got ARB and Nitrous?
Keegi loll jõudis juba ette ja pistis ühe suure hunniku juba põlema. Saa aru, püüdis traate välja põletada või mis.4x4JIM kirjutas: Aga ennem sa vist keskonnaameti tähelepanu ei saa kui sa neid kumme seal põlema ei pane kui übruskond musta suitus täis siis tulevad ja vaatavad hmmm huvitav mis siin küll suitseb.
Sai ka seda filmi vaadatud ja see liigutas mind väga. Just nagu oleks mu enda koduhoovis need rehvid olnud. Minu poolt ka suured kiiduavaldused Pandakarule! Leidub ikka kodumaal väärt mehi ka. Ühineks isegi teinekord koristustöödega, kui nii kaugel ei elaks. Ei tea jah mis sellised inimesed arvavad endast. Puudub igasugune austus. Aga jõudu ja jaksu edaspidisteks tegudeks!