Uaz keerdvedrudele ja amordid

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Uaz keerdvedrudele ja amordid

Postitus Postitas K.Kotkas »

Hindaks, kui suur töö see tegelikult oleks. Kas keegi on julenud puhtalt keerdude peale asja ringi tega või mitte.

Samas, milliseid amorte voiks sellise auto all yldse kasutada, olenemata nüüd vedrustuse ümberehitusest

----

Diff
UZI
Rookie

Postitus Postitas UZI »

Täitsa tehtav ise venemaal näinud. Asjaosalised ise rääkisid, et kõige parema tulemuse saab originaal osadest.
Nii et jalad selga ja venemaale.
Amortide kohalt ei oska soovitusi anda, kindlam on võtta amordi mõõt ja poodiminna, kui neil aega ja viitsimist on leiate kindlasti sobiva. Ise kasutan GAZ 53 omi.
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Vahepeal hulga vett merre voolanud!
Kas keegi on asjaga tegelenud? Omal plaanis, kahe piki ja ühe risti vardaga sild raami külge saada ja miskit spiraalid vahele. Natukene aga paneb muretsema see, et sild hakkab 10 cm käigu puhul ca 10 kraadi pöörama ja kuna pikivardad jäävad suht suure nurga alla, siis ka auto pikitelje suunas liikuma mingi 2,5 cm.
Kuigi paljude neliveoliste vedrustus on nii tehtud!?

Kõik kogemused teretulnud!
gaz fs 1
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

nu

vahepeal on ka palju vett merre voolanud ja mul on maailmapilt kõvasti laienenud vedrustuse osas. Uaz puhul võid minna roveri vedrustuse peale, saad päris hea tulemuse, kuid ümberehitus on suht ränk. Taha pead tegema A raami pluss siis tugikondid jne .. kokkuvõtvalt ei saa sa eriti võitu, rikud niigi perses vedrustuse veel rohkem. Option 2 on see, et sul õnnestub :D. Siis sulli feimi ja retsepti.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Milleks? Pohh pole ve?
+372 5028488
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”