nelik vedu
Moderaatorid: jr, Moderators
nelik vedu
Olen sellel teemal täitsa algaja ja vajan natuke nõu. Masinaks siis 85a patrol 3,3d ja mis järjekorras käib 4x4 sisselülitamine kui tegemist manual "hubidega"ees, kas peale lülitamist nad lülituvad kohe või on vaja sõita ka mingi maa.
- sambla-aadu
- Rock Crawler
esmalt keerad seisval autol rummudest rummulukud e hubid sisse,siis istud rooli,valid vahekasti valitsaga kas 4HI või 4LO ja sõidad. manuaalsed hubid keerad sa ise ju käega paika. välja keeramine samuti käsitsi. automaatidega seevastu tuleb rakendumiseks mingi jupp maad edasi liigelda ja pärast viimasele liikumise suunale vastupidises suunas liikuda,et maha tuleksid. number profiilis kui probleeme esineb.
51963080
Ei juhtu midagi hullu.
Mina sõitsin kogu talve sisselülitatud manuaal hubidega, ainult pikemaks asfaliotsaks keerasin välja.
Lülitad kastis 2H ja on OK. Ainult kütusekulu on vähe suurem kuna eskardaani ja sillaülekandeid veetakse sissekeeratud hubide korral kaasa
Mina sõitsin kogu talve sisselülitatud manuaal hubidega, ainult pikemaks asfaliotsaks keerasin välja.
Lülitad kastis 2H ja on OK. Ainult kütusekulu on vähe suurem kuna eskardaani ja sillaülekandeid veetakse sissekeeratud hubide korral kaasa
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
- isakene
- I know how to fix stuff
Kui linnakiirustel sõidad ja 4H vaid ristmikult startimiseks kasutad, siis ei juhtu midagi. 50-60 km/h 2H ja sisselülitatud hubidega lühemat maad sõita on täitsa OK, aga pikad otsad maanteekiirusega tapavad püsikiirusliigendid, tugilaagrid ja hubide liugpinnad 1-2 aastaga. Omal sellekohane kogemus olemas ja sestap soovitan ka kõigil hubid välja lülitada, kui esiveo järgi eeldatavat vajadust ei ole.hmm kirjutas:Ei juhtu midagi hullu.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com