Üks küsimus veel, kus asub pingeregulaator.Masinaks siis Jeep Grand Cherokee TSI 2.5 Turbo Diesel aasta 1998.
Ootaks vastuseid jällegi Teilt.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Vot ei saa aru kuidas ma sellega, et küsisin kuhu nad kolisid, kuidagi ennast targana üritan näidatasvatski kirjutas:hoopis mina räägin, Tyrk kui sa ei tea midagi, siis ole parem vait, paistad maailmale targem välja. See et sul on otseselt midagi meie vastu ei puutu eriti teistesse. Kahju kui sulle kuidagi halba oleme teinud aga katsu nüüd edasi elada eks.MahviaDeTyrk kirjutas: Kiur ehk räägib - kuhu te need genekate ja starterite remontijad ajasite sealt Betooni tänavalt ?
Geneka remontijad on meil kohe kõrval, sellepärast kutsumegi enda juurde. Kuna naabrid on meil suured sõbradsaame selle geneka maha võtta ja kõrvale eelisjärjekorras remonti viia, nii saab kõige kiiremini.
PS lisaks genekatele remondivad naabrid startereid kaa.
Tõesti tyrk me ei ole neid mitte kuhugi ajand ja keegi ei aja ka. Nagu Mihkel ütles, et me saame geneka remonti saata eelis järjekorras.MahviaDeTyrk kirjutas:Gene näppu ja remontijate juurde las viskavad stendi
Kiur ehk räägib - kuhu te need genekate ja starterite remontijad ajasite sealt Betooni tänavalt ?
Jah mulle juba selgitati, et te kolisite nende kõrvale - mul oli kogu aeg jäänu tunne, et nad olid nendes ruumides kus teie praegaltOjala kirjutas:Tõesti tyrk me ei ole neid mitte kuhugi ajand ja keegi ei aja ka. Nagu Mihkel ütles, et me saame geneka remonti saata eelis järjekorras.MahviaDeTyrk kirjutas:Gene näppu ja remontijate juurde las viskavad stendi
Kiur ehk räägib - kuhu te need genekate ja starterite remontijad ajasite sealt Betooni tänavalt ?