lisatuled katusele
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Võistlusolukorras on lisatuled ikka vajalikud. Kõige parem näide on kui Valge Hiire patrol sõitis ainult kapotil olevate lisatuledega, sest tavalised tuled olid kõik katki(Vesi ja puud). Ma ei taha ettegi kujutada, kuidas me oleks sõitnud, kui poleks olnud lisatulesid - üks mees kapotil istunud ja lambiga valgust näidanud 

No ülevaatusele minnes tõmban keskmisele koti pähe ja kõik on kombes. Lülituvad koos kaugtuledega või eraldi lülitiga. Aga sigahea on sõita küll! Turvalisus ikka ennekõike.bigmarx kirjutas:Kui 3xHella 3000 ja põhituled on seadusega kooskõlas, siis tunneks ma ka end roolis rahulikult![]()
Samas ma jällegi ei usu, et sellise koosluse puhul küünalde arv nõutud piiridesse jääb. Sama lugu ka igasugu "töötuledega", mida siin katusele jne toppida püütakse.
Samas katusel olevate tuledega on küll väga hea sõita, aga need paistavad ka kaugemale ja hakkavad vastusõitjat varem pimestama, kui nad ka lisalüliti alla on pandud, võib tulede vahetamisega üpriski hiljaks jääda ja liiklusohtliku olukorra tekitada...![]()
Sihtotstarbeliste töötuledega, mida kasutatakse ainult metsas, on nõus nii politsei kui ka muud organid
+372 5028488
Re: Lisatuled katusele
Noh, 24V süsteemi puhul see kehtida ei saa, sest tavaline H4 pirn on 75/70w. H1/H3 tavaliselt ka 75w.LR90 kirjutas:to Stupiduser:
avalikus liikluses on max. pirni võmsuseks lubatud 60 w.
terv. ants
E markeering pakendil märgib asja kõlblikkust tänavaliikluseks. neil 120/100w lampidel pole seda tähte leida küll.
- LR90
- I live off from the mud
Lisatuled katusele
Eelmine minu komentaar kehtis 12 V süsteemide kohta, vabandage kui keegi
valesti aru sai.
Head vana aasta lõppu!
terv ants
valesti aru sai.
Head vana aasta lõppu!
terv ants
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS