lisatuled katusele

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

Võistlusolukorras on lisatuled ikka vajalikud. Kõige parem näide on kui Valge Hiire patrol sõitis ainult kapotil olevate lisatuledega, sest tavalised tuled olid kõik katki(Vesi ja puud). Ma ei taha ettegi kujutada, kuidas me oleks sõitnud, kui poleks olnud lisatulesid - üks mees kapotil istunud ja lambiga valgust näidanud :para:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

bigmarx kirjutas:Kui 3xHella 3000 ja põhituled on seadusega kooskõlas, siis tunneks ma ka end roolis rahulikult 8)
Samas ma jällegi ei usu, et sellise koosluse puhul küünalde arv nõutud piiridesse jääb. Sama lugu ka igasugu "töötuledega", mida siin katusele jne toppida püütakse.
Samas katusel olevate tuledega on küll väga hea sõita, aga need paistavad ka kaugemale ja hakkavad vastusõitjat varem pimestama, kui nad ka lisalüliti alla on pandud, võib tulede vahetamisega üpriski hiljaks jääda ja liiklusohtliku olukorra tekitada... :roll:
Sihtotstarbeliste töötuledega, mida kasutatakse ainult metsas, on nõus nii politsei kui ka muud organid :wink:
No ülevaatusele minnes tõmban keskmisele koti pähe ja kõik on kombes. Lülituvad koos kaugtuledega või eraldi lülitiga. Aga sigahea on sõita küll! Turvalisus ikka ennekõike.
+372 5028488
al
True Off Roader!

Re: Lisatuled katusele

Postitus Postitas al »

LR90 kirjutas:to Stupiduser:
avalikus liikluses on max. pirni võmsuseks lubatud 60 w.
terv. ants
Noh, 24V süsteemi puhul see kehtida ei saa, sest tavaline H4 pirn on 75/70w. H1/H3 tavaliselt ka 75w.
E markeering pakendil märgib asja kõlblikkust tänavaliikluseks. neil 120/100w lampidel pole seda tähte leida küll.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Lisatuled katusele

Postitus Postitas LR90 »

Eelmine minu komentaar kehtis 12 V süsteemide kohta, vabandage kui keegi
valesti aru sai.
Head vana aasta lõppu!
terv ants
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
fs
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas fs »

Nüüd siis tuled katusel, poleks arvanudki, et need NII palju lisavalgust annavad. Sai pandud eraldi lülitus koos indikaatorlambiga nii nagu seadus nõuab ning kui see sisse lülitatud, siis lülitub koos täistuledega. Praegu on kahju, et juba eelmiseks talveks neid tulesid sinna ei installinud :)
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”