Lapsed rooli
Moderaator: Moderators
Soodla äärest alustasime ja huvitavaid teid valides jõudsime Pala juurde. Tiirutasime polügonil kuni väike tehniline viperus juhtus. Peale remonti sõitsime koju. Kiiking tegi veel mingid ringid.
Viimati muutis Marlai, E Sept 07, 2009 7:51 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
[quote="tarmo"]Mis selle 4runneriga nüüd juhtus nüüd: :O

/quote]
see on sellest, et roolis olija tahab rooli keerata ühele ja kõrval istuja teisele poole.

/quote]
see on sellest, et roolis olija tahab rooli keerata ühele ja kõrval istuja teisele poole.

Viimati muutis 4x4 sõber, T Sept 08, 2009 2:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Seda ringi võiks isegi korrata. See rada oleks suht norm ka tavamaasturite safariks. 99,9% regio kaardil märgitud teed. Rada pole pikk aga sisustab terve päeva.
Väike teh. rike võttis nats aega ja seega jäid osad huvitavad lõigud võtmata. Pärast üksi ei hakanud ka hullama, sest plikad olid juba pisut väsinud ja tavaline kruusatee tahtis ka harjutamist
Sellel sõidul selgus, et juba 40 tundi sõiduõpet saanud tüdruk ei suuda autot tee peal hoida(tegemist siis minu plika sõbrannaga). Ma sain kinnitust oma mõtteviisile, et sõita peab oskama enne autokooli minekut ja siin saame aidata ainult meie ise(kui viitsime)
Mina igatahes jätkan. 04.10.2009 uus sõit ja siis on äkki rohkem osalejaid. Mingeid piiranguid ei sea. Tempo vastavalt nõrgima järgi.
Väike teh. rike võttis nats aega ja seega jäid osad huvitavad lõigud võtmata. Pärast üksi ei hakanud ka hullama, sest plikad olid juba pisut väsinud ja tavaline kruusatee tahtis ka harjutamist

Sellel sõidul selgus, et juba 40 tundi sõiduõpet saanud tüdruk ei suuda autot tee peal hoida(tegemist siis minu plika sõbrannaga). Ma sain kinnitust oma mõtteviisile, et sõita peab oskama enne autokooli minekut ja siin saame aidata ainult meie ise(kui viitsime)

Mina igatahes jätkan. 04.10.2009 uus sõit ja siis on äkki rohkem osalejaid. Mingeid piiranguid ei sea. Tempo vastavalt nõrgima järgi.
Teil seal pea täiskasvanuikka jõudnud koos. Vahepeal olen külavahel põlla peal lubanud oma 7 aastase mudilase rooli taha. Aga nii noorel pole seal teie kambas vist suurt midagi peale hakata.. piltide järgi oli isegi väiksemaid järsakuid märgata, millest alla sõitmine lõpeb kardetavasti inimeste vigastusega juba...
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Sinu väide vastab tõele ja ühe kodaniku puhul on tegemist järgmine aasta juhilubasid omandava plikaga. Algne pealkiri sai vist pandud valesti ja oli ajendatud mõttest, et juhendaja laps roolis.Yerba kirjutas:Teil seal pea täiskasvanuikka jõudnud koos. Vahepeal olen külavahel põlla peal lubanud oma 7 aastase mudilase rooli taha. Aga nii noorel pole seal teie kambas vist suurt midagi peale hakata.. piltide järgi oli isegi väiksemaid järsakuid märgata, millest alla sõitmine lõpeb kardetavasti inimeste vigastusega juba...
7 aastasel ei ole seal kambas kahjuks küll veel midagi teha, sest sõidutempod on liiga erinevad(üldjuhul). Ma loodan väga, et keegi issi viitsib kokku ajada kamba 7 ja edasi huvilistest. Mul on lapsed nii vanad, et üks juba on psihh-nenormalnõite(offroadnikud) kambas ja teine kohe sinna sattumas

Järsakud olid peaaegu kontrolli all. Õnneks aitas pädev juhendamine. See ongi meie eesmärk, et kui on aeg juhilubasid teha, siis nemad juhivad autot, mitte auto neid