Lapsed rooli

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Postitus Postitas Marlai »

Soodla äärest alustasime ja huvitavaid teid valides jõudsime Pala juurde. Tiirutasime polügonil kuni väike tehniline viperus juhtus. Peale remonti sõitsime koju. Kiiking tegi veel mingid ringid.
Viimati muutis Marlai, E Sept 07, 2009 7:51 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
4x4 sõber
Fitting 38"

Postitus Postitas 4x4 sõber »

[quote="tarmo"]Mis selle 4runneriga nüüd juhtus nüüd: :O
Pilt

/quote]

see on sellest, et roolis olija tahab rooli keerata ühele ja kõrval istuja teisele poole. :D
Viimati muutis 4x4 sõber, T Sept 08, 2009 2:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Seda ringi võiks isegi korrata. See rada oleks suht norm ka tavamaasturite safariks. 99,9% regio kaardil märgitud teed. Rada pole pikk aga sisustab terve päeva.
Väike teh. rike võttis nats aega ja seega jäid osad huvitavad lõigud võtmata. Pärast üksi ei hakanud ka hullama, sest plikad olid juba pisut väsinud ja tavaline kruusatee tahtis ka harjutamist :lol:
Sellel sõidul selgus, et juba 40 tundi sõiduõpet saanud tüdruk ei suuda autot tee peal hoida(tegemist siis minu plika sõbrannaga). Ma sain kinnitust oma mõtteviisile, et sõita peab oskama enne autokooli minekut ja siin saame aidata ainult meie ise(kui viitsime) :lol:
Mina igatahes jätkan. 04.10.2009 uus sõit ja siis on äkki rohkem osalejaid. Mingeid piiranguid ei sea. Tempo vastavalt nõrgima järgi.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
4x4 sõber
Fitting 38"

Postitus Postitas 4x4 sõber »

kiiking kirjutas: Mina igatahes jätkan. 04.10.2009 uus sõit ja siis on äkki rohkem osalejaid. Mingeid piiranguid ei sea. Tempo vastavalt nõrgima järgi.

Kui oma masina korda saan ja ennem ära ei lõhu siis osalen ka sõidus. Juhul kui ring enamvähem sama.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

4x4 sõber kirjutas: Kui oma masina korda saan ja ennem ära ei lõhu siis osalen ka sõidus. Juhul kui ring enamvähem sama.
Ring ei pruugi sama olla aga see kant küll. Ära ise lõhu, vaid jäta lapsele lõhkuda. :lol:
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

on millalgi jälle minekut plaanis ?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Yerba
Rookie

Postitus Postitas Yerba »

Teil seal pea täiskasvanuikka jõudnud koos. Vahepeal olen külavahel põlla peal lubanud oma 7 aastase mudilase rooli taha. Aga nii noorel pole seal teie kambas vist suurt midagi peale hakata.. piltide järgi oli isegi väiksemaid järsakuid märgata, millest alla sõitmine lõpeb kardetavasti inimeste vigastusega juba...
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Yerba kirjutas:Teil seal pea täiskasvanuikka jõudnud koos. Vahepeal olen külavahel põlla peal lubanud oma 7 aastase mudilase rooli taha. Aga nii noorel pole seal teie kambas vist suurt midagi peale hakata.. piltide järgi oli isegi väiksemaid järsakuid märgata, millest alla sõitmine lõpeb kardetavasti inimeste vigastusega juba...
Sinu väide vastab tõele ja ühe kodaniku puhul on tegemist järgmine aasta juhilubasid omandava plikaga. Algne pealkiri sai vist pandud valesti ja oli ajendatud mõttest, et juhendaja laps roolis.
7 aastasel ei ole seal kambas kahjuks küll veel midagi teha, sest sõidutempod on liiga erinevad(üldjuhul). Ma loodan väga, et keegi issi viitsib kokku ajada kamba 7 ja edasi huvilistest. Mul on lapsed nii vanad, et üks juba on psihh-nenormalnõite(offroadnikud) kambas ja teine kohe sinna sattumas :lol:
Järsakud olid peaaegu kontrolli all. Õnneks aitas pädev juhendamine. See ongi meie eesmärk, et kui on aeg juhilubasid teha, siis nemad juhivad autot, mitte auto neid :D .
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

walkman kirjutas:on millalgi jälle minekut plaanis ?
Kas nüüd pealkirjale kohaselt rooli, aga juhin tähelepanu, et Kukepea Turisti käigus on suurepärane võimalus panna kõrvale istuma ja paberites tuhnima. Vaheaeg ka vist paljudel koolikohuslastel.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”