patrol

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
vikatimees30
Rookie

patrol

Postitus Postitas vikatimees30 »

Tere. Mul plaanis omale patrol osta,on teine 4.5l bensukas. olen küll igaltpoolt otsinud aga pole siiani teada saanud et palju maanteel benssu rüüpab,linnas pidavat mingi 15 l sajale võtma :P
maakas
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Nokuule mõtle ise, 80-ndate 4,5 bensukas... 8) nende meeste seltskonnas, kes sellise töömahuga mootori ostavad, ei käi bensuökonoomiast rääkimine üldse hea tooni alla... :twisted:

15/100 on ehk elu ilusamatel hetkedel... :lol:
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
vikatimees30
Rookie

nojah jäi muidugi mainimatta et see isend 98a päritolu ja automaat,aga ikkagist palju siuke maanteel bentsu sööb :?:
maakas
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

vikatimees30 kirjutas:nojah jäi muidugi mainimatta et see isend 98a päritolu ja automaat,aga ikkagist palju siuke maanteel bentsu sööb :?:
Jutt jääb samaks. Alla 15 vaid eriti ökonoomse sõidu korral.

Kui Sa praeguse omaniku mesijuttu usud, siis... ma ei ole veel ühtki automüüjat näinud, kes kütusekulu koha pealt õigust räägiks. :lol: Ja usu mind, autosid on mu käest palju läbi käinud.

Ja veelkord, 4,5 bensukas EI OLE nendele, kelle jaoks kütusekulu oluline on.
Jeebidijee
Mudder

Postitus Postitas Jeebidijee »

4,5 litrane jurakas , see peaks olema mingi 150 kw ve? Kuskil 13-15 l võtab ikke ära sul. Aga milleks siis selline suur bensu masin maanteede peale , maanteel on ju kena mõne sõidukaga ringi sahistada.
Oh sa issand , mul on Nissan
vikatimees30
Rookie

noh kuna plaanin siin teda igapäev kasutama hakata ,olenematta teeoludest siis ikka huvi et palju rüüpab. siis tean millega arvestada. Kardan et opel jääb maale lahjaks,eriti talvel kui teid vahest harva sahaga puhtaks lükatakse :twisted:
maakas
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

Miks sa ei vaata 3.3diisel mootoriga isendit või 4.2 mootoriga diisel isendit. Seda viimast pakub minu teada herr Inseneer http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
vikatimees30
Rookie

vat pole diislit kunagi proovinud ja nendest nõnna palju halba kuulnud,aga noh tasub sedagi proovida. Aga üldiselt tahavad diislid vist ikka korralikku kütust saada . peab asja uurima. tähh hää mõtte eest igaljuhul :P
maakas
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

To viimane nüd küll säherdune mudel pole mis ainult statoili diisliga sõidab, põletab kõikke põlevaid vedelike ja liigub nagu loom. ni ma peal kui maa sees. :lol:
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

Selle 4.2 patroliga on jah selline lugu, et põletab ära kõik mis põleb.
Auto võid pärandada lastele ja need omakorda oma lastele, tingimusel et vahetavad kere ümber ära, ehk et - see mootor sõidab vähemalt 1 000 000km ära..

Jünger
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Oma 14-aastase patrolistaaži jooksul olen 3,3 diisliga sõitnud nii mingi tumepruuni vedeldatud masuuti meenutava tökatiga, 20 aastat seisnud petrooleumiga,, kasutatud fritüüriõliga kui ka üleüldse kõikide kütuselaadsete ollustega, mis filtrist läbi mahuvad. Probleemideta. Ühe korra olen pumpa vahetanud, tegemist oli mingi kahtlase vedelikuga, millele peale kuuajast seismist hele abrasiivne sade põhja vajus. Ja kui pump või pihustis otsad annavad, pole ka hullu - kasutatud pihusteid saad komplekti kolmekohalise summa eest ja uus pihustiots maksab vahemikus 150-350 eeku. Kasutatud korras pumba saad kaasaegse diisli pihustiotsa hinnaga... :lol:
vikatimees30
Rookie

noh jah aga mõtlesin vahepeal selle isendi peale http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html pean vist länd roveri meestelt asja uurima :roll:
maakas
Kalamees
Fitting 44"

RR

Postitus Postitas Kalamees »

RR pad arvestama et diagnostika ainult Tallinnas, Kui lõunas elad siis Riia ligemal
Vasta

Mine “Nissan / Renault”