Alumiiniumist plokikaane keevitamine?
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Alumiiniumist plokikaane keevitamine?
Kuna masina plokikaanel pragu sees, siis huvitab, kas on mõtet keevitamisega jamada (ehk on kellegil kogemusi).
Jama ka selles, et Grand Vitara 1,6 mootori kaas on suht lolli ehitusega, TIG iga ei mahu vist hästi vahele ja seetõttu oleks vaja elektroodiga keevitada.
Teine jama on see, et pragu jookseb ühe klapi juhtpuksi juurest korgiga suletud auguni, see ei tee ka tööd lihtsamaks.
Ehk on keegi miskit sarnast teinud või lasknud teha.
Vaatasin, et sama tootekoodiga kaant kasutavad Lisaks 1,6GV le veel 1,3 ja 1,6 Baleno ja osad 1,3 Jimnyd, ehk on keegi neid omavahel vahetanud, kas on lihtsalt vahetatavad?
Kui kellegil mõni kaas üle, võib ka pakkuda.
Jama ka selles, et Grand Vitara 1,6 mootori kaas on suht lolli ehitusega, TIG iga ei mahu vist hästi vahele ja seetõttu oleks vaja elektroodiga keevitada.
Teine jama on see, et pragu jookseb ühe klapi juhtpuksi juurest korgiga suletud auguni, see ei tee ka tööd lihtsamaks.
Ehk on keegi miskit sarnast teinud või lasknud teha.
Vaatasin, et sama tootekoodiga kaant kasutavad Lisaks 1,6GV le veel 1,3 ja 1,6 Baleno ja osad 1,3 Jimnyd, ehk on keegi neid omavahel vahetanud, kas on lihtsalt vahetatavad?
Kui kellegil mõni kaas üle, võib ka pakkuda.
Olen last sama kaant keevitada,pragu oli nukka all läbi kolme silindri.
Kaan sõidab tänaseni,kuid enne peale panekut vaata klapi vahed üle,
kuna ilmselt tuleb klappe lühemaks käiata.lasin teha tõukuris.5087150.
Ja tavaliselt põhjustab kaane rikke susuki puhul umbes radikas.
Pidavat ummistuma juba kolme aastaga.
- Taavi2101
- Fitting 38"
Mul bemmi diislil tehti samas kohas kaas ära.Praks1 kirjutas:Olen last sama kaant keevitada,pragu oli nukka all läbi kolme silindri.
Keevitamine+lihvimine+klapid lihviti sisse, tuli 1000 kr silinder.
Töötas algul ilusti polnud probleeme aga uued mikropraod tekkisid keevituse kõrvale peale poolt aastat
ja Urmas tel:5087150 ütles, et see on väsinud alumiiniumi sündroom ja selle vastu ei saa.
Käidud, tehtud, korras ja kestab. Keevitab, survestab! (üks vähesemaid Eestis, endise Riia tn kontori järglane), lihvib jms.LR90 kirjutas:Aastaid tagasi lasin üht plokikaant keevitada Tartus,
survestus-keevitus-klappide lihvimine.
Mehe nimi Indrek Rekand 5024710
Tean et tegutseb tänaseni.
NB! enne töö tellimist leppige hinnas kokku, mulle isiklikult tagantjärele tarkus ei meeldi.
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Siinkohal ärge unustage Windorfi. Seal on siinkandi kõige kõvemad seadmed olemas klapipesade lõikamiseks jne.
http://www.windorf.ee/
http://www.windorf.ee/
Katsu inimene olla siis olen ka mina.