LC 120-ne kaitsmete asukohad ja tähendused?
Moderaatorid: jr, Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
LC 120-ne kaitsmete asukohad ja tähendused?
Et siis suutsin oma autosse navi plaadi nii kinni istutada, et enam kätte ei saa, Olen proovinud järjekindlalt seda nupust väljutada, küll süüde sees ja ilma, kuid tulemusteta. Mõtlesin, et teen navile restardi ja kisun korraks kaitsme välja. Otsisin siis kõik auto kohta käiva kirjanduse kindlalekast välja, kuid ei leidnud sellist infot, mis kaitse midagi on? Ja kas peale rooli all asuvate kaitsmete on neid veel kuskil? Rooli all on neid kuidagi vähe ka.
Aga jah, oskab keegi äkki kas siis neti leheküljele viidata või teab seda päris peast.
Aga jah, oskab keegi äkki kas siis neti leheküljele viidata või teab seda päris peast.
võib olla abiks
Kapoti all vaata must karp kus on kleepspeal (skeemiga) tee see ettevaatlikult lahti ja võta manual seal peaks olema kirjas milline kaitse on sellega seotud.
Tohib küsida mis kaardi plaat sul on, kas Eesti oma? kui jah siis kus on seda võimalik saada ja kuidas töötab? Homme võin täpsemalt öelda kus nurgas see karp on, kuna ei viitsi hetkel garaasi minna.
jõudu
Tohib küsida mis kaardi plaat sul on, kas Eesti oma? kui jah siis kus on seda võimalik saada ja kuidas töötab? Homme võin täpsemalt öelda kus nurgas see karp on, kuna ei viitsi hetkel garaasi minna.
jõudu
- TiitR
Re: võib olla abiks
Kus krt. see manualis kirjas on? Ma otsisin kõik võimalikud raamatud läbi, aga ei leidnudSmURF kirjutas:Kapoti all vaata must karp kus on kleepspeal (skeemiga) tee see ettevaatlikult lahti ja võta manual seal peaks olema kirjas milline kaitse on sellega seotud.
jõudu

Aga plaadist siin juttu (ei viitsinud oma juttu ringi kirjutada): http://www.toyotaclub.ee/foorum/viewtop ... f=5&t=6045
kaitse
vaatan õhtuks järgi oma auto pealt mis kaitse navig askeldab ja siis annan sulle teada.
lugesin läbi selle piraatplaadi saaga ja tundub, et asi ei ole seda väärt, või on mingid edusammud vahepeal toimunud
lugesin läbi selle piraatplaadi saaga ja tundub, et asi ei ole seda väärt, või on mingid edusammud vahepeal toimunud
- TiitR
Praeguse seisuga siis teema ammendatud ja piraatplaat suure kaarega minema visatud. Kirjutasin ka Toyota foorumisse täpsemalt teema lõpu, kes soovib, võib ülalnimetatud linki kasutades, sellest lugeda.
Kui moded tahavad, siis võivad teema lukustada.
P.S Amserv ei osanud mulle kaitsmete tähendusi kuidagi seletada!...nojah
Kui moded tahavad, siis võivad teema lukustada.
P.S Amserv ei osanud mulle kaitsmete tähendusi kuidagi seletada!...nojah

-
- Rock Crawler
- TiitR
Võib olla ma ei otsinud siis korralikult sealt raamatust, vähemalt kaitsmete juttu mulle sealt silma ei hakanud. Salongi kaitsmete kaanel pole igajuhul küll mingit tähendusi!hans kirjutas:tavaliselt on toyotal stereosüsteemil,mis on ka seotud naviga 2kaitset.üks on salongis,teine kapote all.iga kaitsmekarbi kaanel on kirjas mida miski kaitse tähendab.ja piraat toyole ei meeldi
Ja piraatplaat on tunduvalt õhem kui orig. ning seade ei suuda seda väljutada, kuigi võibolla tahaks.
-
- Rock Crawler
-
- Rock Crawler