Vajadus upitaja, frontaallaaduri või sedasi järgi Viimsis

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Vajadus upitaja, frontaallaaduri või sedasi järgi Viimsis

Postitus Postitas ricardo »

Tere
Kui keegi leiab et see pole biznize teema, siis palun kustutada või tõsta õigemasse kohta.
Probleem ehk teema jägnev - vaja ise objektile tulevat mehhanismi mis on võimeline laadima maha fibo ploki alused, sillusealused. Antud juhul oleks huvi homme ehk 30.09.2009 laadida maha 3 koormat ühel viimsi objektil. Kellaaeg kokkuleppeline ja veokid ootaksid järjekorras. Tasuda tahaks kokkuleppeliselt kas kohe(kui kardetakse tasuta jääda) või ülekandega arvega, mis mulle lihtsam. Raha saamine garanteeritud. Kokkuleppetasu tahaks seetõttu, et valus oli vaadata kuda viimati upitajamees nägi kurja vaeva, et vähegi aega pikemaks venitada ja tunde jookseks.
Edaspidi oleks huvi üle Eesti tegelikult erinevate kontaktide järgi, kes huvitet taoliste koormate mahalaadimisest. Minu telefon 52 37 905 või lognet@hot.ee
enar666
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas enar666 »

teine kord tee kokkuleppe hind ja vaata kui kärmelt upitaja on võimeline töötama.endal taoline kogemus äärekivide maha laadimisega.sai 200kr rekka.tegi 3rekkat. 8)
fassi
Mudder

Postitus Postitas fassi »

Natuke küll hilja kuid edaspidi ehk abiks-www.sintravella.ee olemas ka lavahark millega aluseid hea tõsta.tegu üsnagi osavate juhtidega ja tulevad üle eesti ja vajadusel ka mujalegi.
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Mina võtaks kraanaga auto -
*saaks tõsta sinna, kus nende lõppkoht peaks olema, ehk sinna, kuhu mingi ratastel käkerdaja ei pruugi ulatuda
*võidaks aega (ja raha)
Chero
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Ütleme nii, et tuleme ka ise üle Eesti kohale ja meil ka kraanad olemas ja saab ilmselt odavamalt kaubale. Vahel lihtsalt tahavad kliendid korraga a la Virtsu, Tallinn, Valga jne kraanaautosid ühel päeval saada ja siis lihtsam ja kasulikum saata tavaline kardin või madel ja tellida kraanateenuse tegija enda asemele. Aga jätkuvalt huvi kontaktide järgi, kes kusagil linnaosas viitsiks tööd teha, sobib ka kopaga+kahvliga aparaat. Huvipakkuvamad kohad Kakumäe ja Viimsi kant Harjumaal, aga huvituks ka Tartu linna kontaktist.
Vasta

Mine “Bizniz”