Alajaotuse idee: Kasutajate masinad
Moderaator: Moderators
Alajaotuse idee: Kasutajate masinad
Meil on siin küll tehnikafoorum, aga 100% sobivat kohta, kus oma nelivedurit eksponeerida ei ole. On küll "Ehitame autot e eputa tehtuga" alajaotus, aga see pigem juba tõsisemate projektide tarvis. Samas kui mõnel tegelasel stock auto mõningate täiendustega siis hästi sinna ei passi.
Milleks selline teema? Tore oleks teada milline masin millise kasutaja taga on. Kas tegemist on tõsihingleise offrõuderi või linnamaasturi poleerijaga. Hea oleks ju ka ülevaadet saada kui palju mingit teatud mudelit Maariamaal eksisteerib ja millistes modifikatsioonides. Põhjuseid võiks veel tuua. Vahest kõige toredam oleks lihtsalt rõõmu, oma neliveolise sõbra üle, teistega jagada.
Milline võiks ülesehitus välja näha? Üks kasutaja - üks teema. Algul pildid ja lõppu jutt. Mark, mudel, aasta, näitajad, modifikatsioonid. Teised saavad konstruktiivseid kommentaare jätta ja kui uue auto saad siis riputad vestluse lõppu. Teema pealkiri võiks olla kasutajanimi. Siis lihtsam otsida kui "minu armas mudapart", teemade seast..
Urmas
Milleks selline teema? Tore oleks teada milline masin millise kasutaja taga on. Kas tegemist on tõsihingleise offrõuderi või linnamaasturi poleerijaga. Hea oleks ju ka ülevaadet saada kui palju mingit teatud mudelit Maariamaal eksisteerib ja millistes modifikatsioonides. Põhjuseid võiks veel tuua. Vahest kõige toredam oleks lihtsalt rõõmu, oma neliveolise sõbra üle, teistega jagada.
Milline võiks ülesehitus välja näha? Üks kasutaja - üks teema. Algul pildid ja lõppu jutt. Mark, mudel, aasta, näitajad, modifikatsioonid. Teised saavad konstruktiivseid kommentaare jätta ja kui uue auto saad siis riputad vestluse lõppu. Teema pealkiri võiks olla kasutajanimi. Siis lihtsam otsida kui "minu armas mudapart", teemade seast..
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
See juba VÄGA habemega teema, sest JR kirjutas foorumi kinnises osas:
27.Juul.2004 13:56
Teha veel vaja:
1. Dünaamiline värgens rigside tarvis. Hetkel on seis selline, et töö juurest mul kolleeg lubas asja mingi hetk süveneda, aga millal ei tea. Seega kui kellelgi on võimalusi selle realiseerimiseks, siis on kõik teretulnud.
Tolla kasutati staatilist lahendust:
www.4x4.ee/rigs
27.Juul.2004 13:56
Teha veel vaja:
1. Dünaamiline värgens rigside tarvis. Hetkel on seis selline, et töö juurest mul kolleeg lubas asja mingi hetk süveneda, aga millal ei tea. Seega kui kellelgi on võimalusi selle realiseerimiseks, siis on kõik teretulnud.
Tolla kasutati staatilist lahendust:
www.4x4.ee/rigs
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-
taavik
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
No aga kui teha üks alafoorum pealkirjaga "Kasutajate autod", siis pole ju vaja mingit tuge lahenduse arendamiseks. Piisab vaid admin'il lisafoorumi tegemisest - samamoodi, nagu tehti rehvide ja velgede müügi osa. Iga kasutaja saaks siis soovi korral lisada sinna oma masinat kirjeldava teema.
Teema ülesehitust ja sisu saab ju reguleerida vastavate reeglite kirjeldamisega ning reeglitele mittevastavad teemad kustutada.
Mitmed margiklubid on oma foorumites asjad nii lahendanud.
alternatiiviks oleks kasutada sellist lisa phpbb foorumile http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=369533
Teema ülesehitust ja sisu saab ju reguleerida vastavate reeglite kirjeldamisega ning reeglitele mittevastavad teemad kustutada.
Mitmed margiklubid on oma foorumites asjad nii lahendanud.
alternatiiviks oleks kasutada sellist lisa phpbb foorumile http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=369533
Enamikes auto-moto foorumites lihtne ja toimiv versioon olemas.
Näiteks Audiclub.ee-s on neid 2.
1.on avalik ja mõeldud kõigile lugemiseks http://foorum.audiclub.ee/forumdisplay.php?fid=51
2.on kinnine ja mõeldud ainult klubiliikmetele http://foorum.audiclub.ee/forumdisplay.php?fid=55 . reeglitega on paika pandud ja toimib hästi.
Näiteks Audiclub.ee-s on neid 2.
1.on avalik ja mõeldud kõigile lugemiseks http://foorum.audiclub.ee/forumdisplay.php?fid=51
2.on kinnine ja mõeldud ainult klubiliikmetele http://foorum.audiclub.ee/forumdisplay.php?fid=55 . reeglitega on paika pandud ja toimib hästi.
et teeme kroomi poleerimise alajaotuse ? Minuarust eputamise teema on ilusti olemas. Personaalsest vaatevinklist, kui ikka on chero, siis on chero ja kui on wranku siis on wranku. mis seal erilist on ?
ma ei mõista sellise alajaotuse vajalikkust, kus lihtsalt on kirjas, et hei, mul on mitsu pajero koos astmelaudadega, 3.0 ning äge. ning siis rohkem ei midagi.
Parandage mind, kui ma algsest ideest valesti aru sain
st siin on ju kirjas
ma ei mõista sellise alajaotuse vajalikkust, kus lihtsalt on kirjas, et hei, mul on mitsu pajero koos astmelaudadega, 3.0 ning äge. ning siis rohkem ei midagi.
st siin on ju kirjas
Ehitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs
Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Idee on mees ja masin kokku viia. Arusaadav, et mõndasi härrasi huvitavad vaid põnevad inseneeriprojektid, aga mina tahaks isiklikult teada, kuivõrd 4x4 mõni kasutaja on.K.Kotkas kirjutas:et teeme kroomi poleerimise alajaotuse ? Minuarust eputamise teema on ilusti olemas. Personaalsest vaatevinklist, kui ikka on chero, siis on chero ja kui on wranku siis on wranku. mis seal erilist on ?
Kui 4000dest kasutajast 19 on oma masinad "eputa tehtuga" alla üles pannud, siis ilmselgelt ei anna see täit ülevaadet. Ägedate projektide teema peaks igaljuhul üldisest baasist eraldi olema. Kuidas siis muidu silverbiisti nende cherode vahelt üles leiaks.
Kuna tihti on otsustajate seas keegi kelle tööks on põhimõtteliselt kõigele vastu olla, siis eeldasin teatud vastumeelsust, aga näen antud idees võimalust foorumit värvikamaks muuta ja veidi olukorrast eesti offrõud maastikul ülevaadet saada.
Seega kutsuks üles ideed kaaluma kõrgemal tasemel. Kui tuleb mõni uhkem tehniline lahendus tulevikus, siis saab selle kasutusele võtta, aga seni, kuni kogu meie elu 4x4 maailmas foorumipõhine on, saame edukalt ka sellega hakkama.
Päikest:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Arvatavasti sul ongi õigus ja sa pole asjast valesti aru saanud.Enamik kasutajatest aga ei julge oma 3,0 mitsut ;3,3 patrolit või misiganes cherot või mingit muud masinat sinna eputamiseks üles panna kuna talle tundub,et see koht pole tema jaoks.Sellest ka nii vähe teemasid selles alajaotuses.K.Kotkas kirjutas:
st siin on ju kirjasEhitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs
Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.
Ta tahaks vaikselt kuskil nurgakeses sahistada ja omasugustega arutada millise silikooniga rehve läikima lüüa,kuidas peab rauda poleerima ja kuipalju kellegi auto välja läheb
Viimati muutis Movistar, T Sept 29, 2009 1:33 am, muudetud 1 kord kokku.
-
taavik
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Lahendus täitsa olemas ju http://www.phpbbgarage.com/
Honda klubi näiteks on selle edukalt ka käima pannud.
Honda klubi näiteks on selle edukalt ka käima pannud.
Üldiselt mulle tillide mõõtmine ja võrdlemine ei ole loomu- ega meelepärane, kuid siin on mu arust mõte sees. Nii see, et kui on millega eputada siis saab eksponeerida eputamise augus oma kui ka see, et et kellel pole, see paneks sinna teise kohta. Teise koha mõte on see küll, et kõik ei tunne oma ainsama modifikatsiooniga eksponeerimise vajadust, aga kui see tema ainsam leiutis on väga geniaalne, siis see jääb peitu kui seda ei eksponeeri. Üleüldse pooldan ma infovahetust. Samas kui on keegi miskit rumalasti teind siis saab mõni targem tal kraest kinni, et ärgu tehku nii edasi. Mina olen mõelnud margipõhiste workshoppide peale, et oleks koht kuhu neid üles laadida ja kust teinekord küll väikesi, kuid geniaalseid ideid vaadata ja seedida. Ja kui on niikuinii alajaotused, nagu toyota, nissan etc. siis miks mitte teha sinna Workshoppide kohad juurde. Samas , demokraatia eksole, kui panna see oma autode näitamise koht avalikule hääletusele..saaks tegeliku huvi ju nähtud.. aga workshoppide auk võiks ikka olla:))K.Kotkas kirjutas:et teeme kroomi poleerimise alajaotuse ? Minuarust eputamise teema on ilusti olemas. Personaalsest vaatevinklist, kui ikka on chero, siis on chero ja kui on wranku siis on wranku. mis seal erilist on ?
st siin on ju kirjasEhitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
just! ma ei unista sellest, et üldise remondioskuse paranemise tõttu mehhaanikud tööta jäävad ja Rein oma MinuGaraasis miljuneid kokku ajama hakkab sellega, et osadel garaase pole vaid et inimene saaks julgust oma autole ise käsi külge panna, korda teha ja pärast õnnestunud jupivahetust rahulolevalt mõmiseda. Palju remonti, sellist kiiremat, saab ka selili auto all tegelikult tehtud..aga ei võeta ette. Kui on juhtnöörid ja pildid, puust ja punane..siis tuleb ka julgus. Aga jah..subjektiivselt mulle pole vaja tillivõrdlemise kohta foorumisse (sry Urmas, aga me oleme ennegi asju teistmoodi näinudMovistar kirjutas:Koopia ühest foorumist:
DIY
Ise tehtud, hästi tehtud. Alamfoorum neile, kes tahavad oma auto juures ise midagi teha ja on sellest soovitavalt koos piltidega teistele korraliku õpetuse valmistanud.
Rato mõtles vist midagi sellist.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
BMW klubi foorumis sai kasutatud alateemat "Lugejate Autod" selleks,et pidada n.ö. remondipäevikut oma auto tegemiste juures. Väga hea oli hiljem lapata ja meenutada,mis tehtud ja mis veel tegemata.
Seda teemat ei pea ju keegi teine lugemagi,kel kadedus või viha selliste asjade vastu !
Tegemist on eelkõige enda jaoks info kogumisega ja mina isiklikult tunnen sellest puudust siin.
Samas on hilisema müügisoovi korral,hea teema üle vaadata ja kurssi viia,kas oli hoolas-mittehoolas kasutaja
Teema oleks nagu hooldusraamat , kasutaja autol
Terv,Ergo
Seda teemat ei pea ju keegi teine lugemagi,kel kadedus või viha selliste asjade vastu !
Tegemist on eelkõige enda jaoks info kogumisega ja mina isiklikult tunnen sellest puudust siin.
Samas on hilisema müügisoovi korral,hea teema üle vaadata ja kurssi viia,kas oli hoolas-mittehoolas kasutaja
Teema oleks nagu hooldusraamat , kasutaja autol
Terv,Ergo
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Midagi sarnast on ka väikelaevnike foorumis olemas.
http://foorum.kipper.ee/viewforum.php?f=15
http://foorum.kipper.ee/viewforum.php?f=15