Vargad Vekimetsas

Sul on nelikveoline sõber öösel akna alt kaduma läinud või on keegi garaazist sinu lemmiktööriista ära virutanud või hoopis leidsid safari käigus kellegi pooltelje metsast ... see on õige koht sedalaadi juttude jaoks

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Vargad Vekimetsas

Postitus Postitas srock »

Mõni nädal tagasi käidi Veskimetsas garaazis sees ,viidi minema coca-cola jalgratas ja veneaeksel elektrikeevitusel lõigati küljest vaskkaablid,kõrval tänaval nägi üks mees hommikul viie paiku köögiaknast välja vaadates mingit ninja riietuses kaaki garaazi ukse kallal nokitsemas ,haaras ta siis tuki ja hakkas taga ajama ,aga ninja oli kiirem.Sealkandis teistelgi sees käidud. Oliver, hoia oma varal ka silma peal korralikult.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Varal ei jõua enam silma peal hoida, selle olen enamuses ära peitnud, sest naabruses on kogu suve jooksul vargused olnud ja mul on öösiti silmad tänava peal, ühe värdja sain juba kätte ka.

Ahvid olid mul juba hoovis 39,5 Boggereid piilumas käinud, kate oli eemaldatud ühel hommikul - sama päeva õhtuks paigutasin need kindlasse kohta.

Sitem lugu on see, et tean lugu, kuidas need "ninjad" (kellele mul on üks üllatus pakkuda), käisid mu naabri maja keldrikorrusel sees samal ajal, kui pererahvas teisel korrusel magas ja dobermani tõugu koer õues vorsti näris.

Hirmuga mõtlen, et mis sügisel hakab toimuma meie külas. On traditsioon, oktoober-november esineb vargusi, aga sellel aastal on terve suvi olnud "põnev".

Naisele tegin "koolituse" ära, kuna ise olen tihti kodunt ära.
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

Jah ka mina hoian silmad lahti, kuna ninjad käisid uudistamas. Kätte jällegi ei saanud, ninja jooksis kiiremini ning eks tal oli ka pool tänavat edumaad.
Aga jah Veskimetsas on vargusi ikka palju võitu olnud.
Aitan palju oskan...
Vasta

Mine “Varastatud/Kaotatud/Leitud”