Mudast maasturit nähes nad teavad ise, mis ja kuidas. Ehk siis - koolitatud

Võistlustelt tulles mahub kogu rong sisse. Saab veduri ka puhtaks.
Hind kokkuleppel!
P.S. Alansi muda neile ei meeldi. Pidada haisema

Moderaator: Moderators
Oled sa kuulnud, et internetis ei tasu igasugu asju kirjutada? Kunagi võib google otsinguga sinu kohta igasugu inetusi välja tulla. Näiteks kujutle situatsiooni, kus sa hakkad paluma väikese pesufirma omaniku tütre kätt. Vend vaatab netist, mis mees sa oled ja mis ta leiab?Landy kirjutas:Vabandabe O.T. pärast, kuid olen paaril korral teinud nii, et jätnud mudakäik nurga taha ja läinud pisemasse pesulasse küsima,kes ise ka saab survepesuga pesta- maksan täis ninna. Surun kohe koidula või paar pihku ja omanikul silm särab - kae lolli, ise peseb ja maksab ka veel peale. Silm särab selle hetkeni, kui eismesed mättad hakkavad raami vahelt ja sildaselt pudenema.
Irw,varsti pead murupügamisteenust ka otsima hakkama ja kevadel on kulupõlemis oht ka takkatraaviksMyrgel kirjutas:60-100kr oleks mõistlik hind jah.fagott kirjutas:Selle pese-ise variandiga leiad veel hulgaliselt sõpru igasuguste miniekskavaatorite ja bobcattide omanike hulgast, kellel endal pesemisvõimalus puudub. Neid autopesulad ei pese ja spets kohad kirved. Plussiks veel see, et ise pesed oma aparaadi paremini puhtaks, kui miski palgalisest pesija. Kui näiteks Viljandis või lähiümbruses oleks koht, kus ma saaks ise lobistada, annaks meeleldi miski 100 krooni korra eest.
Arvestades, mis mul eile õhuvõtuavas tärkas, peaks üsna hea muld olema..:Landy kirjutas:Pärast saab HMM oma poripüüdurist saadud kompostmulla kenasti ka veel rahaks teha
Urmas