Väga mõnus pakkumine. Nagu tead, siis reklaami tehes oled sa nõustunud sellega, et foorumi kasutajatele teed oma Avalikust hinnakirjast allahindlust vastavalt reeglites sätestatud tingimustele.
Suured tänud selle eest.
vt müügi foorumi reegel:
* Kui sa tahad teha oma ärile reklaami, siis iga foorumi kasutaja peab saama sinu poe letihindadest 25% odavamalt.
Kui päris aus olla siis antud teema on näiteks meie puhul vägagi aktuaalne. Meil on küll suur ja lahe garaaz, aga mida pole on võimalus survepesurit kasutada. Kui leiaks Mustamäe kandis mõne koha, kus saaks peale metsas käiku mõistliku hinna eest puhtaks, siis hakkaks püsikundeks küll. Vahatada ja imelisi pesuvahendeid kasutada ei taha. Oluline, et metalli muda alt kätte saaks. Eile, kui auto all, iga haamrilöögi peale portsu Lõuna-Eesti pinnast pähe sain, just mõtlesin selle peale raisk!
Myrgel kirjutas:Kui päris aus olla siis antud teema on näiteks meie puhul vägagi aktuaalne.
Mina kasutan Statoili kuldpesu (survepesu kindlasti, nt. Tammsaare-Sõpruse ristmikul). Kui metsast välja tulles samal päeval pesta siis puhastab hästi.
Statoil on ka päevaringselt avatud. Käsipesulad aga pühapäeviti ja öösiti ei tööta.
mina käin jazz-is.tegin nende kliendikaarti.surve pesu 90.-seo.sampoon peale ja surve pesuriga puhtaks.vahest jätab nats soovida aga kunagi pole keegi virisenud,et peavad kühvliga pori ära loopima.mingi suurema summa eest teevad vist päris puhtaks ka
armaani kirjutas:Myrgel, sinu kahjuks on see pesula tartus
aga kui siia kanti satud, siis ootame sind viljandi mnt 48
Kas see asub kuskil kunagise Nooruse autoaia kandis? Huvi olemas, kuid jahist tulles on kell tavaliselt öösel kell 1 või 2 ...eks seda kauem peab järgmine päeva leotama. Iga päev olete avatud?
Ise olen jazzpsualte lahulolev klent, Nead satu paanikasse, kui pool tonni muda ja mättaid maha jätta ning suudavad ka kapotialuse , koopad ja raami vahe puhataks teha, kui ette näidata.
Palegi on nad poole ööni lahti.
Myrgel kirjutas:P
Äriidee, Pinn võiks oma remondi-ise koha kõrvale ka pese-ise koha teha. Õiglase hinna korral oleks kohe klient.
Urmas
Myrgel kurat, sa võtsid mul sõnad suust!
Ma just mõtleisn, et see oleks Reinule väärt idee.Lisaks saab peale pesu ka tõstukile/kanalile ajada ja suuremad kahjustused üle vaadata.
Pärast saab HMM oma poripüüdurist saadud kompostmulla kenasti ka veel rahaks teha
Selle pese-ise variandiga leiad veel hulgaliselt sõpru igasuguste miniekskavaatorite ja bobcattide omanike hulgast, kellel endal pesemisvõimalus puudub. Neid autopesulad ei pese ja spets kohad kirved. Plussiks veel see, et ise pesed oma aparaadi paremini puhtaks, kui miski palgalisest pesija. Kui näiteks Viljandis või lähiümbruses oleks koht, kus ma saaks ise lobistada, annaks meeleldi miski 100 krooni korra eest.
fagott kirjutas:Selle pese-ise variandiga leiad veel hulgaliselt sõpru igasuguste miniekskavaatorite ja bobcattide omanike hulgast, kellel endal pesemisvõimalus puudub. Neid autopesulad ei pese ja spets kohad kirved. Plussiks veel see, et ise pesed oma aparaadi paremini puhtaks, kui miski palgalisest pesija. Kui näiteks Viljandis või lähiümbruses oleks koht, kus ma saaks ise lobistada, annaks meeleldi miski 100 krooni korra eest.
60-100kr oleks mõistlik hind jah.
Landy kirjutas:Pärast saab HMM oma poripüüdurist saadud kompostmulla kenasti ka veel rahaks teha
Arvestades, mis mul eile õhuvõtuavas tärkas, peaks üsna hea muld olema..: