Olete kõik väga toredad ja edu teile!
Moderaator: Moderators
http://www.4x4matk.ee/Lily kirjutas:Kirjutan siia, ehk saan abi. Nimelt ma siis naisterahvas, kes huvitatud off roadist, autot mul hetkel ei ole, loodan, et kunagi tulevikus saab olema. Kas Eestis on kusagil võimalik minusugusel minna natuke sõitma ja ehk ka õpetust saada? Olen kuulnud, et mingis saates tüdrukud käisid kusagil. Nähes pikka nimekirja abivalmitest meestest, kes nõus teistele appi minema, tekkis ka julgus küsida otse. Kas keegi oleks nõus laskma mul oma autoga sõita ja kõrval õpetada. Kunagi olen natukene mudas rallinud ja risti ma ette ei löö. Tahaks näha, kas te nüüd kõik naerate kõvasti![]()
Mis seal naerda,naistele korraldatakse isegi Alansil võistlusi.Arvan,et meieseas on ikka abivalmid mehed olemas.Lily kirjutas:Kirjutan siia, ehk saan abi. Nimelt ma siis naisterahvas, kes huvitatud off roadist, autot mul hetkel ei ole, loodan, et kunagi tulevikus saab olema. Kas Eestis on kusagil võimalik minusugusel minna natuke sõitma ja ehk ka õpetust saada? Olen kuulnud, et mingis saates tüdrukud käisid kusagil. Nähes pikka nimekirja abivalmitest meestest, kes nõus teistele appi minema, tekkis ka julgus küsida otse. Kas keegi oleks nõus laskma mul oma autoga sõita ja kõrval õpetada. Kunagi olen natukene mudas rallinud ja risti ma ette ei löö. Tahaks näha, kas te nüüd kõik naerate kõvasti![]()
Ära siis vaka all hoia, kui minema hakkate. Suzuki Land Cruiser tahab tuulutamist.Myrgel kirjutas: Tõsisematel safaritel on autod reeglina pooltühjad. Seega ruumi peaks olema. Kui ennem ei jõua, siis mingi aeg plaanisime 35" ja üles rataste meestega üht mudasemat punkti võtma minna.
Plaan oli SEDA punkti võtma minna, aga hetkel on seis veel selline:tarmo kirjutas:Ära siis vaka all hoia, kui minema hakkate. Suzuki Land Cruiser tahab tuulutamist.Myrgel kirjutas: Tõsisematel safaritel on autod reeglina pooltühjad. Seega ruumi peaks olema. Kui ennem ei jõua, siis mingi aeg plaanisime 35" ja üles rataste meestega üht mudasemat punkti võtma minna.
Soovitan soojalt nende mingite maasturikoolitajatega ühendust võtta, sest juuresolevat pilti vaadates sa seda teemat eriti ei valda.Myrgel kirjutas:Kõige lihtsam, hoia SELLEL alajaotusel silma peal. Palju lahedam ja odavam, kui mingile maasturikoolitajale männikui karjäärist üles-alla sõitmise eest rasket raha maksta.
kiiking kirjutas:Soovitan soojalt nende mingite maasturikoolitajatega ühendust võtta, sest juuresolevat pilti vaadates sa seda teemat eriti ei valda.![]()
Mingid maasturikoolitajad panevad inimesed rooli ja seletavad, miks sellised asjad juhtuvad ja kuidas neid ära hoida. Näitavad ka seda, et maastikul sõit ei ole ainult seaküna vintsimine kilomeetrite viisi.
Safaritest osavõtmine on muidugi hea idee.
Edu kõigile nende ettevõtmistes.