M: Keevitusinverter (Elektrodi ja Gaasiga keevitusvõimalus)

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
napster8
Off Roader Wannabe
Kontakt:

M: Keevitusinverter (Elektrodi ja Gaasiga keevitusvõimalus)

Postitus Postitas napster8 »

Panen siis enda keevituse müüki, kellegil äkki oma maasturi ehitamisel vaja või kuskil mujal.
Tegemist on siis elektroodkeevitusega, sama mis sellel lingil:
http://www.stokker.ee/products/product/ ... 5S_230V1f/

Ostsin ta üle kahe aasta tagasi Stokkerist kuid kasutatud on väga vähe kodustes tingimustes, enamus aja seisnud. Ostu tsekk ja paberid kõik alles ning saab kaasa kui vaja.
Kaasa saab ka juhtmed mis antud lingil komplekti ei kuulu, paar pakki elektroode saab ka kaasa mis mul üle jäänud on.
Endal pole seda keevitust vaja kuna on olemas kemp ning sellega saan enda vähesed keevitustööd tehtud mis teha vaja on, ei raatsi seda inverterit seisma ka jätta niisama garaazi.

Asukohaks on Viljandimaa kuid transpordi võimalus ka Tallinna.
Keevituse hinnaks teeks siis koos kaablitega 8000.- kuid eks annab ka rääkida kui teil oma nägemus hinnast.
Ühendust saab tel: 56242851 Liivo
Viimati muutis napster8, E Sept 21, 2009 1:14 pm, muudetud 1 kord kokku.
Vw Touareg 4.2 V8
Chevy K2500 Silverado
Chevy K2500 Suburban
Kasutaja avatar
napster8
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Selle nädala lõpuni teeks hinnaks 6000.-
Vw Touareg 4.2 V8
Chevy K2500 Silverado
Chevy K2500 Suburban
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Mul oleks küll soov osta oma vana vahelduvvoolu keevitusagregaadi asemele parem keevitus.
Sellega seoses on ka küsimus:Mille poolest on sinu keevitus parem,kui näiteks see?
http://www.keevitus.ee/product.php?prod ... &keywords=
Toda keevitust nad pakkusid AGRI messil Säreveres 3000kr eest,ma siis ei ostnud,aga nüüd oleks huvi.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Kasutaja avatar
napster8
Off Roader Wannabe
Kontakt:

ardi kirjutas:Mul oleks küll soov osta oma vana vahelduvvoolu keevitusagregaadi asemele parem keevitus.
Sellega seoses on ka küsimus:Mille poolest on sinu keevitus parem,kui näiteks see?
Toda keevitust nad pakkusid AGRI messil Säreveres 3000kr eest,ma siis ei ostnud,aga nüüd oleks huvi.
Sinu näidatud lingil peaks olema trahvoga keevitus kuid minu oma on inverteri baasil ehitatud, inverterkeevitused on väiksemad ning voolu tugevuse reguleering on antud isendil 5-145A. Inverterkeevitused on proffesionaalidele mõeldud kaua kestvad keevitused, sellest ka nende suurem hind. Inverteril on neid eeliseid veel mitmeid kuid neid saab ka juba internetist otsida ning targematelt küsida, ma ei oska seda teemat nii hästi seletada.
Vw Touareg 4.2 V8
Chevy K2500 Silverado
Chevy K2500 Suburban
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

napster8 kirjutas:
ardi kirjutas:Mul oleks küll soov osta oma vana vahelduvvoolu keevitusagregaadi asemele parem keevitus.
Sinu näidatud lingil peaks olema trahvoga keevitus kuid minu oma on inverteri baasil ehitatud, inverterkeevitused on väiksemad ning voolu tugevuse reguleering on antud isendil 5-145A. Inverterkeevitused on proffesionaalidele mõeldud kaua kestvad keevitused, sellest ka nende suurem hind. Inverteril on neid eeliseid veel mitmeid kuid neid saab ka juba internetist otsida ning targematelt küsida, ma ei oska seda teemat nii hästi seletada.
Sellel minu poolt saadetud lingil on samuti inverterkeevitus,mille voolutugevust saab reguleerida 5-160A ja on väike nagu kingakarp.
Kuna mul on inverterkeevituse ostusoov,siis sooviksin selgust,miks peaksin ma eelistama sinu keevitust?
Sest praegusest vaatenurgast pakuksin ma sulle max 3000kr.
Kui keegi suudab mulle selgeks teha,mille poolest sinu keevitus on parem kui minu lingil ja et ta on oma hinda väärt,siis kaaluksin ma sinu varianti,aga praegu kaldub minu otsus tolle odavama keevituse kasuks,mis veel kõigele lisaks on uus ja garantiiga.
5280616
Kasutaja avatar
napster8
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Kahjuks ise seda seletada ei oska, eks ta võib olla nii tootja kui ka mingi muu erinevus kuid seda miks ta nii kallis on või sinu pakutud lingil nii odav, seda tõesti seletada ei oska ise. Võibolla on siin foorumis mõni tegelane kes teab keevitustest midagi ning kes oskab seda seletada.

Üks põhjustest on vb see et minu omal on ka võimalik gaasiga keevitada (TIG). Minu omal on 3 keevituse võimalust, 1) Elektrood (krõbe) 2) Elektrood (pehme) 3) Lift TIG

Täpsemad tehnilised andmed on minu antud lingil olemas Kasutusjuhendis.
Vw Touareg 4.2 V8
Chevy K2500 Silverado
Chevy K2500 Suburban
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Pakuks siis 4000 kr eeldan proovimist

tänud tai
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
napster8
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Ootaks veel vähe ikka, päris nii odavalt ära ei taha anda. :)
Proovimisvõimalus elektrodiga keevitamisel täitsa olemas. 8)

5000.- oleks nõus ära andma kui keegi selle nädala jooksul ära viiks, peale seda läheb tagasi 8000.- kuna siis enam pole rahaga kiire.
Vw Touareg 4.2 V8
Chevy K2500 Silverado
Chevy K2500 Suburban
Kasutaja avatar
napster8
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Nii, kuna keegi pole erilist huvi näidanud keevituse vastu ja kiired ajad raha suhtes möödas siis panin ta oksjonile, kui keegi veel soovib seda siis oksjoni link on järgmine: OSTA.EE OKSJON
Vw Touareg 4.2 V8
Chevy K2500 Silverado
Chevy K2500 Suburban
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

napster8 kirjutas:Nii, kuna keegi pole erilist huvi näidanud keevituse vastu ja kiired ajad raha suhtes möödas siis panin ta oksjonile, kui keegi veel soovib seda siis oksjoni link on järgmine: OSTA.EE OKSJON
Nii,44min oksjoni lõpuni,kes pakub veel.
5280616
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Võib uue, vist ka endise omaniku poolest teema lukku panna. Äärmiselt kiire ja meeldiv asjaajamine kasutaja napster8 poolt.
Tänud.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Suletud

Mine “Bizniz”