Kätte saime raisad!

Sul on nelikveoline sõber öösel akna alt kaduma läinud või on keegi garaazist sinu lemmiktööriista ära virutanud või hoopis leidsid safari käigus kellegi pooltelje metsast ... see on õige koht sedalaadi juttude jaoks

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Oi vaimse puudega pättidele, füüsilise puude tekitamine, on küll vaffa tegevus :twak :thumb:

Kui juba kuritegevus - siis olgu vähemalt organiseeritud
tartuoffroad.ee
5581340
ancien
Rookie

Postitus Postitas ancien »

yanekk kirjutas: See mida Urmas e.Myrgel tegi,ei ole kuskilt otsast koputamine ega kitumine.

Sina hakkasid rääkima koputamisest ja kaebamisest.
Kas vaatad pealt,kui naabrimehe töökoda tühjaks tehakse.Kuna tunned ennast siis koputajana,kui politsei kutsud.
Camon, jutt oli mingist probleemist mida sina kusagil nägid. Aga ju siis probleemi pole, on lihtsalt eriarvamus ja that´s it.

Mida mina teen, kui naabrimehe töökoda puistatakse, selles osas pole vaja oleskelu arendada, ühes olen aga kindel, mingeid võmminärakaid ma ei kutsuks.
Kasutaja avatar
Mägilane
Fitting 38"

Postitus Postitas Mägilane »

Algajat pätti sa võib-olla hirmutad keretäiega ,vana kala...
Aga Hr.Ancieni jutt on tõesti imelik ja solvav(IQ)
Viimati muutis Mägilane, R Sept 11, 2009 10:43 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mashina zver, voditel sabaka
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

ancien kirjutas:Camon, jutt oli mingist probleemist mida sina kusagil nägid. Aga ju siis probleemi pole, on lihtsalt eriarvamus ja that´s it.

Mida mina teen, kui naabrimehe töökoda puistatakse, selles osas pole vaja oleskelu arendada, ühes olen aga kindel, mingeid võmminärakaid ma ei kutsuks.
Selle loogika järgi ei tohiks keegi 112 ka helistada kui näeb sind avariilises autos verd köhimas, vaid peaks otsekohe hakkama ise kohapeal operatsiooni läbi viima.

Üldiselt võib selle teema lukku panna, sest kisub mölaks kätte ära. Ilmselgelt on mõnel mehel sügav psüühiline trauma seoses meie korrakaitseorganite tööga, aga samas tema seisukoht ei ühti ilmselt enamikuka siin. Lisaks on varaste politseile üle andmise, koputamisega võrdsustamine lihtsalt solvav. Nii meile, kui ka kõigile neile, kellelt teatud aja hetkel midagi olulist ära varastatud on.

Mitte eriti suure lugupidamisega:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Suletud

Mine “Varastatud/Kaotatud/Leitud”