Särkide suurustest võistlustel

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Särkide suurustest võistlustel

Postitus Postitas tarmo »

Üks tagasihoidlik soovitus erinevate võistluste korraldajatele, kes muuhulgas T-särke võistlejatele jagavad ja muidu huvilistele müüvad.
Nimelt olen paar viimast aastat täheledanud, et kangesti hästi lähevad peale M-suurused, kuid paraku on just seda suurust tavaliselt kõige vähem ja/või lõppeb kõige varem otsa.
Ehk et kõik Eesti mehed pole sugugi XXL mõõtu :)

See märkus pole mõeldud vingumisena, vaid sõbraliku soovitusena, sest korraldajal on kindlasti 100 muud olulisemat asja ajada ja selline pisidetail ei pruugi pähegi tulla. Usun, et sama on mõelnud teisedki.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Suvesõidul oli hea,et küsiti kohe särgi suurus ja said mandaadist õige suurusega särgi . Klaperil kahjuks nii ei olnud , jõudime kohapeale suht hilja ja M suurused olid juba otsas,soovitan soojalt Klaperi ja teiste võistluste korraldajatele ,kui särke jagate Teamidele ,siis tehke omale selgeks mis suuruseid särke kellelgi vaja on ja asi ants .Mis teeb väike mees xxxxxxxl särgiga ,põranda lapiks ve?
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jussike »

.Mis teeb väike mees xxxxxxxl särgiga ,põranda lapiks ve?[/quote]
Ei ei ei! Kingib naisele öö särgiks siis on naisel sinu (minu)tegemistest heameel ja teab kus sa olid. :wink:
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Vähem tuleb tööd ja sporti teha. Ja õlut, rohkem õlut!! :lol:
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Mulle ka ei meeldi, kui mu seljas riided ripuvad. See on mingi taasiseseivumisaja loll pärand, et kõigi meeste T särk on XL või XXL. Õnneks on viimasel ajal aru saadud, et T särk on samasugune riietusese nagu triiksärk või teksapüksid, mis peab selga sobima ja ka kena välja nägema. Loodame korraldajatelt samasugust mõistvat suhtumist...
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Tom 73
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tom 73 »

Eks eestlastega käi alati suurushullustus kaasas. Vot venemaal jällegi on alati sellised särgid jagatud, et mina võiksin küll sellega pigem angelisse (oli vist see omasooliste klubi) minna kui igapäevaselt ringi liikuda :D -aga suur maa ja põdema ei pea :lol:
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Vasta

Mine “Võistlused/Competitions”