Algaja paluks abi.
Moderaator: Moderators
Algaja paluks abi.
Tere.Olen peagi saamas metsaauto omanikuks,kuid ma ei tea täpselt kas ma tohin sellega liigelda vajadusel ka avalikel teedel.Nimelt on sõiduk TR 2 klassi võistlusauto,mille peamiseks eesmärgiks on esialgu käia lihtsalt looduses (metsas) lõbusõitu tegemas kuid ka (offroadi) harjutamas.Minule on siiani jäänud natuke arusaamatuks kas ma ikkagi tohin sellega "igapäevaselt"liigelda.Ette tänades ja asjalikku nõu oodates algaja(praegu veel).
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Sõltub sellest kas auto on arvel võitslusautona või tavalise maasturina.
Kui viimasena, siis kehtiva ülevaatuse ja kindlustusega autoga saad seda teha. Võistlusutona arvel oleva sõiduki puhul päris "poes piima järgi" käia ei saa, kuid treeningsõite saad ikka teha.
Kui viimasena, siis kehtiva ülevaatuse ja kindlustusega autoga saad seda teha. Võistlusutona arvel oleva sõiduki puhul päris "poes piima järgi" käia ei saa, kuid treeningsõite saad ikka teha.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Algaja paluks abi.
Tere.Olen peagi saamas ühe TR 2 klassi kuuluva auto omanikuks.Küsimus olekski järgmine,kas ma tohin selle autoga liigelda avalikkudel teedel?
Tai jutus iva sees, TR2 kohustuslik turvapuur ununes täiesti, samas võimalik muretseda antud masinale EAL-i sportauto tunnistus. Aga sellega ka vist mingid eritingimused liikluseks väljaspool võistlust. Soovitan uurida EAL kodulehelt.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sportauto puhul kehtib nõue (mis on ka tehnilises passis kirjas): "Lubatud kasutada treening- ja võistlussõitudeks"
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
-
insener007
- Fitting 44"
Mina näiteks.Seda küll paar aastat tagasi ja autoks 2107.Kuna igapäeva liikur oli remondis,ajasin trennimasinana arvel oleva pilli pöörde,ning mõne kildi pärast olingi miilitsal pihus.Peeti pikk loeng ja kirjutati 300.-,et kohe meelest ei läheks.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
-
insener007
- Fitting 44"
- tai
- unistus TR nullist
Arvan, et tohib. Tngmusel, et on tegemist sertiftseeritud tootja järele aidatud astmelaudade ja esraua comboga (nagu müüakse seda LR defenderle). Kodukootud asjad kahjuks enam ei ole lubatud. Hetkel on sert anult esi raual aga tuleb aeg...Aga kas välispidine turvapuur tohib olla tavaliikluses?
natu lugemist
http://www.autobild.ee/artikkel.php?id=9747
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kuis sa suudad politseile selgeks teha, et see pole turvapuur - vaid nt. katuseraam kauba veoks (paljudel maasturitel ju tagaosa plastist või miskit sellist) siis .... JOKKLR90 kirjutas:Aga kas välispidine turvapuur tohib olla tavaliikluses?tai kirjutas:Teoorias ei tohi aga praktikas tehakse seda ikka. Vaata kriitiliselt yle, et sul oleks rehvimõõt teh passis ja muud ümberehitused. Samas turvapuur ei ole lubatud tavaautodel.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Tere jålle.Kahjuks juhtus nuud nii,et kodanik kellega oli deal tehtud auto suhtes huppas alt ara
ja ma ei saagi praegusel hetkel omale metsaautot
.Sellegi poolest tånan koiki vastajaid ja kui teema kedagi veel huvitab siis voiks se olla aktiivne kui mitte voib vist ka lukku panna(jåågu see modede otsustada).Viibin ise hetkel Norras,seega andke andeks tåpitåhtede pårast.Tervitades Tarmo R