On siis plaanis osta selline Grand igapäeva sõiduks
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Et mis on selle auto head ja vead.
Ette tänades
Kiur
Plaanis osta igapäeva sõiduks Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Valisin isegi nende kahe vahel (LC vs. GC) ja otsustasin siiski LC kasuks. Mind köitis küll 160kw-line minek Jeep´il, kuid salong jäi kuidagi väikseks (mina siis 190cm ja 115 kg.) ja üldse tundus LC natuke sümpaatsem. Aga mina olen mina
Nii uuel masinal lase kindlasti margiesindusel auto üle vaadata, kuna pärastised vitsad võivad valusad olla. Ega ma tegelikult Jeep´st suurt midagi ei tea, kindlasti on targemaid, kuid mõtlesin, et panen ka oma jutu, kuna näppisin üht sellist päris nädal aega järjest enne kui loobusin
.
P.S kui ära võtad, siis lähme ja paneme mõlemad margid Raadil proovile, mida vihmasem, seda ägedam
Parimat. Tiit.
Nii uuel masinal lase kindlasti margiesindusel auto üle vaadata, kuna pärastised vitsad võivad valusad olla. Ega ma tegelikult Jeep´st suurt midagi ei tea, kindlasti on targemaid, kuid mõtlesin, et panen ka oma jutu, kuna näppisin üht sellist päris nädal aega järjest enne kui loobusin
P.S kui ära võtad, siis lähme ja paneme mõlemad margid Raadil proovile, mida vihmasem, seda ägedam
Parimat. Tiit.