m/v:Steyr Daimler Puch

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Suletud
Tarmo R
Mudder

m/v:Steyr Daimler Puch

Postitus Postitas Tarmo R »

Müüks või vahetaks ära sellise isendi nagu Steyr Daimler Puch,mootor on 3.0D(R5 65kw) ja k.k automaat.Tegu on pika mudeliga ja kohti autos 5,vl aasta on 1982 ja mingisugusel põhjusel on teh.passis ta kirjas kui Mercedes Benz 300GD.Autost niipalju ,ostetud sai ta kevadel safari ja lihtsamaks mudas möllamiseks vahendiks aga projekt läks käest ära ning tänaseks on autol uus värvkate(must)ja salongi renoveerimine pooleli.Tegemist on sõitva autoga mis on antud hetkel komplekteerimata(kõik detailid on olemas).Auto mida mina tahtsin(tahan endiselt) pidi olema selline,millega metsas küljepeale kukkudes ei oleks kahju.Seega olen vahetuse suhtes avatud pakkumistele.Müügi hind hetkel on 55000eek.Sai vist pikk ja suhteliselt segane jutt kokku kribatud.Ühendust saab minuga nr-lt 56601758.
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Mõni pilt ei teeks paha.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Tarmo R
Mudder

Ehk aitavad pildid elavdada muugi/vahetuse teemat http://album.ee/album/505763/50193447
Kasutaja avatar
klinkerhoffen
Rookie

Postitus Postitas klinkerhoffen »

Mis on autost saanud?
Tarmo R
Mudder

Selle autoga on sellised lood,et pole siiani öieti valmis saanud.Osaliselt finantsi ja osaliselt ka aja pärast.Vahepeal olen saanud vanakooli 3.0TD
mootori ja ka uue nahk sisu.Kiiret mul kuhugi ei ole ja yle p...e teha ei taha.Kui masin ykskord valmis saab siis kindlasti proovin temaga liigelda
möne aja.Eks siis selgub kas meeldib vöi ei.Seniks aga päikest köigile.
Suletud

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”