Keevitatav torupõlv
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Keevitatav torupõlv
Läksin stange otstesse torupõlvi ostma, aga poes oli vaid kolm, vaja 4. Ega kellegil ei leidu juhuslikult 48mm toru põlve või teab kust neid põhapäeval saab. Kuna stange vaja homme kokku saada, siis oleks hädasti vaja. Kõik mõistlikud kohad homme kinni ja vaevalt et ehitus-supermarketites (bauhof, krauta jne) seda saab.
Urmas
5038572
Urmas
5038572
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Espak. Haabersti K-Raua.
Kui seal ei ole, helista kell 11 homme. Olen garages sel ajal. Vbl on mul riiulis.
Kah Urmas
5059185
Kui seal ei ole, helista kell 11 homme. Olen garages sel ajal. Vbl on mul riiulis.
Kah Urmas
5059185
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Espaki kolm põlve on juba minu valduses. Käin k-rautast läbi ja kui ei ole helistan. Tänud.urmas kirjutas:Espak. Haabersti K-Raua.
Kah Urmas
5059185
Urmas
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Asi lahendatud. Teadmiseks põlveotsijatele, et k-rautas ei müüda ja Key kaubamaja sell imestas üldse selle üle, et sihukesed vidinad olemas on. Bauhofi ei proovinud, kuigi võin vaid oletada..
Urmas
Urmas
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Tai, kodutöö tegemata!
http://www.keskkonnatehnika.ee/arhiiv/1 ... aastik.htm
Selle targa lehe kohaselt põlv on 90 kraadine käänik ja poogen mingi muu nurga all
.
Seega Urmas küsis õiget asja.
http://www.keskkonnatehnika.ee/arhiiv/1 ... aastik.htm
Selle targa lehe kohaselt põlv on 90 kraadine käänik ja poogen mingi muu nurga all
Seega Urmas küsis õiget asja.
-
Servicemobil
- Mudder
Aleksander Maastik (artikli autor) on läbi aegade kõige tuntum Tartus tegutsenud torustike ja hüdraulika alade teadlane. Võib olla ta oma elu jooksul jah ei pidanud FEB-st kordagi käänikuid ostma, aga toruteemadega haakuvaid raamatuid on terve pinu kokku kirjutanud.
Igal juhul käänikud on hinnakirjades nii Pipelifel, Uponoril, Feb, Halsis kui ka Wavinis.
Seega hr Servicemobilil räägib lihtsalt torukeelt põhja-eesti murrakus.
Igal juhul käänikud on hinnakirjades nii Pipelifel, Uponoril, Feb, Halsis kui ka Wavinis.
Seega hr Servicemobilil räägib lihtsalt torukeelt põhja-eesti murrakus.