Kruusatee maastur max. hinnaga 120 000 kr?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Rauno
Rookie

Kruusatee maastur max. hinnaga 120 000 kr?

Postitus Postitas Rauno »

Tere,

kuna endal puuduvad kogemused ja teadmised, siis küsin teadjamatelt. Nimelt on plaan soetada millalgi maastur maksimum hinnaga 120 000 kr. Kindlasti peaks masinal olema elementaarsed mugavused nagu 4 ust, kliima ning silmale talutav salong.

Senised kogemused on olemas vaid grand cherokeega 3,1 TD, millega polnud just parimad kogemused, kuid siiski suutis ta mulle sisse süstida maasturi pisiku.

Nimelt oleks soov mugava, kuid lihtsa ehituse maasturi vastu. Ameeriklasi ei julge ega taha vaadata kuna neil utoopiliselt suured bensiinimootorid, pakkeplastikust tehtud salong ning hunnikus elektroonikavigu.

Linnamaasturid samuti väga ei köida, kui just hädapärast eelmise põlvkonna CRV või outlander, viimane just oma hea hinna poolest. Silma on hakanud eelmise põlvkonna pajero, kuid selle hinna sisse mahuvad vaid paar odavamat müügisolevat, pajero sport tundub aga salongist jube odav ja maitselage.

Landroverid ei julge samuti väga vaadata, kuna olen laisk ning ei viitsi väga nende varuosi taga ajada, muidu enam-vähem sobiks isegi discovery.

Ideaalne oleks välimuse ja salongi disaini suhtes 90-nendate MB G-klass, aga sellele ei hakka hammas kuidagi peale.

Andke nõu, mida tasuks vaadata eelkõige just vastupidavuse poolest ning varuosade kättesaadavuse poolest?

Tänud ette.
4x4 austaja
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Kruusatee maastur max. hinnaga 120 000 kr?

Postitus Postitas Landy »

Rauno kirjutas: Landroverid ei julge samuti väga vaadata, kuna olen laisk ning ei viitsi väga nende varuosi taga ajada, muidu enam-vähem sobiks isegi discovery.
Land Roveri Varuosasid ei pea taga ajama. Need on reeglina kohe kohapealt saadval ja saadetakse sulle soovi korral postiga koju kätte.
http://www.landrover.ee/foorum/viewtopic.php?t=578

Disco II Vüi II A võiks sinu vajadustega kenasti ühtida. Nii mugavuselt, kui hinnalt.
Viimati muutis Landy, K Aug 19, 2009 10:26 pm, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Landy kirjutas:
Rauno kirjutas: Landroverid ei julge samuti väga vaadata, kuna olen laisk ning ei viitsi väga nende varuosi taga ajada, muidu enam-vähem sobiks isegi discovery.

Land Roveri Varuosasid ei pea taga ajama. Need on reeglina kohe kohapealt saadval ja saadetakse sulle soovi korral postiga koju kätte.
Sisco II Vüi II A võiks sinu vajadustega kensti ühtida. Nii mugavuslet, kui hinnalt.
Mitte kapjagi ei saand aru

Ma olen ka laisk , aga teksti mida kirjutan loen ikka korra läbi ,peale seda kui see on trükitud
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Typomaster 2.1 postiba uuesti:
Disco II või II A võiks sinu vajadustega kenasti ühtida. Nii mugavuselt, kui hinnalt.
Kasutatud juppe saab korjata kasutaja Inseneer "Imedepõllult".
Kasutaja avatar
Rauno
Rookie

Siiani pole keegi pajero kohta miskit kostnud - välimust tal on, aga kas ka vastupidavust) pean silmas al. 2000a mudeleid ning veel on silma hakanud viimasel ajal hinnapoolest odavaks muutunud landcruiser 90 aastast al. 97 kuidas temaga lood on?

Kuidas muidu LR varuosade olemasolu poodides on, kuna ise Tartust, siis igat väiksemat vidinat ei tahaks tallinnast tellima hakata?
4x4 austaja
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Rauno kirjutas:Siiani pole keegi pajero kohta miskit kostnud - välimust tal on, aga kas ka vastupidavust) pean silmas al. 2000a mudeleid ning veel on silma hakanud viimasel ajal hinnapoolest odavaks muutunud landcruiser 90 aastast al. 97 kuidas temaga lood on?

Kuidas muidu LR varuosade olemasolu poodides on, kuna ise Tartust, siis igat väiksemat vidinat ei tahaks tallinnast tellima hakata?
Tartus ju selline ettevõte- http://tartuoffroad.ee/
tellivad ja panevad külge ka kui ise ei oska.
Poest Sa vaevalt LR-ile varuosa saad.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Hea Rauno! Helista mulle, räägin lähemalt kuidas Eestis LR varuosade ja hoolduse asjad käivad.
Viimati muutis Landy, E Aug 24, 2009 9:34 am, muudetud 1 kord kokku.
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

Landy kirjutas:He Rauno! Helista mulle, röögin lähem,lat kuidas Eestis LR varuosade ja hoolduse asjad käivad.
Vaiksemalt-vaiksemalt....:)
Disco I ES
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

seff kirjutas:
Landy kirjutas:

Sisco II Vüi II A võiks sinu vajadustega kensti ühtida. Nii mugavuslet, kui hinnalt.

Ma olen ka laisk , aga teksti mida kirjutan loen ikka korra läbi ,peale seda kui see on trükitud
Selle teema kohta OT, aga äkki tuleks moderaatoritel kuhugile "kleepsuga" teade panna, et herr Landy kirjutamise üle kohut ei mõisteta ja ta kannab auga ja õiglustatult talle omistatud tiitlit. Teema miks see nii, on mitu korda lahti kirjutatud olnud, aga vajub jälle unehõlma ja tuleb järjekordselt mõttetuid postitusi kapaka. Edu ja pikka meelt!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Tänud tähelepanu juhtimast!
Täpikud korrastatud.
Tõepoolest, ei pea röökima, saan ka rääkimisega hakkama. :-)
Oh seda krustkeid täis emakeelt.
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

ricardodesol11 kirjutas:Selle teema kohta OT, aga äkki tuleks moderaatoritel kuhugile "kleepsuga" teade panna, et herr Landy kirjutamise üle kohut ei mõisteta
Eriti OT: Herr Ricardo, olen täiesti teadlik olukorrast ja seekord oli tegemist Landyt tundva inimese sõbraliku tähelepanujuhtimisega. Õdusat päeva:) Mode võib vajadussel need OTd ära likvideerida siit.
Disco I ES
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

ricardodesol11 kirjutas:
seff kirjutas:
Landy kirjutas: Sisco II Vüi II A võiks sinu vajadustega kensti ühtida. Nii mugavuslet, kui hinnalt.

teeks ettepaneku avada IC postitustele,kuna su tarkusetera teemasse kuidagi ei lähe ja on täiesti OT siis järgmine kord saad kohe otse sinna postitada,soovi korral peaks olema ka võimalus "kleeps" ise lisada

Selle teema kohta OT, aga äkki tuleks moderaatoritel kuhugile "kleepsuga" teade panna, et herr Landy kirjutamise üle kohut ei mõisteta ja ta kannab auga ja õiglustatult talle omistatud tiitlit. Teema miks see nii, on mitu korda lahti kirjutatud olnud, aga vajub jälle unehõlma ja tuleb järjekordselt mõttetuid postitusi kapaka. Edu ja pikka meelt!
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

ricardodesol11 kirjutas:
seff kirjutas:
Landy kirjutas: Sisco II Vüi II A võiks sinu vajadustega kensti ühtida. Nii mugavuslet, kui hinnalt.

Kuna su tarkusetera on täiesti OT , siis teen ettepaneku avadaIC postitustele , saad kohe otse sinna lisaqda oma mõttetera ja vajadusel ka "kleepsu" lisada, moded palun müne aja pärast kustudada see sõnavõtt koos hr delsol oinsusega
Kasutaja avatar
Rauno
Rookie

Kuna ajad on rasked, siis ratsionaalne mõtlemine ei taha lubada mõelda suurele maasturile kuna ei kasutaks teda otstarbe päraselt mitte rohkem kui paar korda aastas.

Seega küsimus, kumba eelistada kas 2002a 2,2Tid X-trail'i või sama aasta sorentot 2,5 cdi ja ehk hoopis 2,4 sorentot?

Sorento just kui suurema ja maasturile omasema välimusega, kuid pole usku korealase vastupidavusse. X-trail samas nagu kvaliteetsem , kuid kas tema näol pole teguliiga sõiduautoga.

kummalgi neist pole aeglustit ja mõlemal on lülitatav nelivedu või eksin?
4x4 austaja
Janek
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Janek »

Rauno kirjutas:Kuna ajad on rasked, siis ratsionaalne mõtlemine ei taha lubada mõelda suurele maasturile kuna ei kasutaks teda otstarbe päraselt mitte rohkem kui paar korda aastas.

Seega küsimus, kumba eelistada kas 2002a 2,2Tid X-trail'i või sama aasta sorentot 2,5 cdi ja ehk hoopis 2,4 sorentot?

Sorento just kui suurema ja maasturile omasema välimusega, kuid pole usku korealase vastupidavusse. X-trail samas nagu kvaliteetsem , kuid kas tema näol pole teguliiga sõiduautoga.

kummalgi neist pole aeglustit ja mõlemal on lülitatav nelivedu või eksin?
X-traili diislit pole näppinud, samas on endal Xtraili 2004a bensukas. No ma ei tea, ei taha küll Kia-t kiita aga Sorento on mugavuselt ja salongimüralt öö ja päev võrreldes Nissaniga. Ja laguneb see Nissan samamoodi nagu iga teine auto, olen enda auto vahetanud esisillast rooliotsad, stabikavarda kere küljes olevad puksid. Miski kolks on kuskil taga veel aga välja end veel ei näita. Kia vastupidavuse kohta ei oska kosta aga mugavam ja vaiksem on ta küll.

Sorento on minuteada ikka vahekastiga/aeglustiga?! Xtrailil on FWD, AUTO ja LOCK mode. Viimane on siis sildade vaheline lukk.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”