Olen sõitnud 5,9-ga nädal aega ja linna keskmine (ca 300 km) on 21,5 L/100 km. Maanteele satun harva,aga seal läbisin 140 km. keskmisega 11 L/100, kiirus oli püsikaga 100 peal.
K:Jeep grand cherokee kohta?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
budazfiili
- Off Roader Wannabe
Endal 5,2 :linn 18-19l 100km. (pedaali vajutan vajalikus koguses
, suht alla teine vajutatud) Kooslus mnt-ga 14-15l. mnt. alla 12l. pole näinud. See siis kompuuteri arvates mis üleval numbreid näitab.
U. 1000 km tagasi vahetatud: kõik mahlad, filtrid, küünlad + juhtmed, visko ja tehtud kastile kap. remont. ja minu arvates suht ilusad numbrid.
U. 1000 km tagasi vahetatud: kõik mahlad, filtrid, küünlad + juhtmed, visko ja tehtud kastile kap. remont. ja minu arvates suht ilusad numbrid.
Just siin tulebki mängu 5,9 võlu,et maanteel saab kulu suht väikeseks
.
Eelmine auto oli mul V12 mootoriga 5.0 ja sellega oli raskusi alla 12L mnt.-l hakkama saada. Tuleb tunnistada,et olen suht "raske jalaga" ja sellega kaasnevad ka suuremad küttekulud.
ma ei ole päris kindel,aga minu teada peaks olema 5,9 L HEMI mootor ökonoomsem kui 5,2 l moto
Ahjaa...mitte ,et kütusekulu Jeebi omanikule oluline oleks "Fuck the fuel economy"
Üks ütlus meeldib mulle veel... "Jeebi omanik ,oli rikas vaid selle ostuhetkel, ülejäänud raha jäi tanklasse"
Eelmine auto oli mul V12 mootoriga 5.0 ja sellega oli raskusi alla 12L mnt.-l hakkama saada. Tuleb tunnistada,et olen suht "raske jalaga" ja sellega kaasnevad ka suuremad küttekulud.
ma ei ole päris kindel,aga minu teada peaks olema 5,9 L HEMI mootor ökonoomsem kui 5,2 l moto
Ahjaa...mitte ,et kütusekulu Jeebi omanikule oluline oleks "Fuck the fuel economy"
Üks ütlus meeldib mulle veel... "Jeebi omanik ,oli rikas vaid selle ostuhetkel, ülejäänud raha jäi tanklasse"
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
See uus HEMI tuli hoopis hiljem välja ja on kas 5.7- või 6.1-liitrine (SRT-8 mudelitel
)
5.9 on tavaline vanakooli V8, pmst 5.2-liitrise natuke suurem vend lihtsalt.
Peamine erinevus on põlemiskambri kujus (Hemi-l poolkera kujuline, sellest ka nimi tuletatud), aga see pole veel kõik...
Üldiselt, google abiks, kui huvi on. Ega ma ka kõike tea/oska siin peast ette seletada
zum
5.9 on tavaline vanakooli V8, pmst 5.2-liitrise natuke suurem vend lihtsalt.
Peamine erinevus on põlemiskambri kujus (Hemi-l poolkera kujuline, sellest ka nimi tuletatud), aga see pole veel kõik...
Üldiselt, google abiks, kui huvi on. Ega ma ka kõike tea/oska siin peast ette seletada
zum