Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
awd kirjutas:homseks on lubatud hea mudane ja vihmane ilm.
tahaks peale kl 11.00 startida kuskilt peterburi maantelt.
vintsita masinad on teretulnud ka!
Kui jõuan rooliotsa šarniirid vahetetud ja silla regulli tehtud, siis ühinen vast ka
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Tegelikult mõtlesin metsas mingit kohta. Ei tahaks Rakverest Maardusse sõita, et pärast metsa minnes tagasi sõita. Tuleksin kuhugi vastu. Kas mingisugustki plaani pole? Kas marsuut selgub alles homme?
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
hetkel ei tea kas sõidame Aegviidu või Kuusalu suunas, see sõltub sellest mis varustuses autod tulevad ja kui palju ja mis soovid inimestel on. Kas sa saad homme kl 11.00 mulle helistada?
Kas vintsita masinad on mõeldud köiega teiste sabas rippuma, või on plaanis vähe kergem sõit. Oma tarakanil vintsi mootor mähkimises ja vähe pelgan tulla, kui ainult teistel jalus olen.
awd kirjutas: Kas sa saad homme kl 11.00 mulle helistada?
Helistada saan ikka aga ega ma eriti radasid ei tea. Kui Peterburi mnt. poolt minna siis Soodla äärset tean, aga seal üks vesine koht. Ei tea kuidas praegu aga kevadel sai salongi märjaks. Helistame
5065921
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.