Petuskeemidega võid kokkupuutuda!!!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
miku89
Got ARB and Nitrous?

Petuskeemidega võid kokkupuutuda!!!

Postitus Postitas miku89 »

Mingi vend tahab tšeki alusel autosi osta,aga kui ta on su nime ja nr teada saanud rohkem ühendust ei võta.Vabandan kui valesse kohta seda kirjutan tean,et siin ainult ost ja müük , aga see puudutab väga seda teemat,kui on vale koht,siis tõstan kuhugile mujale.Tema email:
<meyermanuelxx@hotmail.com> ja nimi vist:meyer emmanuel
Lisak on ka teema auto24.ee s

http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=128145

Tema kirjad mis mulle saatnud:

esimene

Hello,
I will like to know if the VEHICLE is still available for sale... because I am interested in buying it from you and if yes i would like to know the condition of it and also the last price in Euro currence?pictures please?
So I would like you to email me back as soon as you can ...Thanks

Teine

Hello,
Thanks for your email,I am glad you still have the car available for sale.Am currently based in Ukraine but
I buy used cars,bikes and boats from Europe and resell them in my garage after making them as new in my garage.
I am a professional mechanic.So, i make them as new in my workshop.
I will handle the transportation from you to me, Because i have a shipping company that ship the car from your location to my work-shop with-in a short period of time.
So everything is ok about the shipment,am ready to accept your price offer of 840Euros, the last car l bought was in perfect condition on arrival to my doorstep,l usually pay with a cheque that will clear in your bank account,and immediately you have the money..l will contact the shipper to pick up the car,it so simple and convenient way for me,if you agree with the payment process ,please give me your address ,full names and telephone number so that i can send you the cheque for payment ...soon.

kolmas

Hello ,okay good,i have received your address and your girlfriend's phone number,...i shall add an extra amount of 2,300 Euros to the 840 Euros to make it 3,140 Euros...the extra 2,300 Euros is for the transporter's shipping fees.You shall help me forward it to them....because i have some other goods i need to collect in other locations too...840 euros for car + 2,300 euros transporter=3,140 euros cheque.

i hope you understand me ???

Neljas

As soon as you confirm to me that you have money in your account i shall ask my shipper to come and inspect the car firstly before pick up ...and then later he shall do all the necessary paper works on my behalf registration center ... ...then pick up can take place .

he shall come twice to your location ...for INSPECTION and finally PICK UP.

he is right now in Germany ..i will forward your details and he shall make you a call to arrange inspection ...that is after you confirm that with the money all is settled l have received your detail address l am forwarding it to my client,you will receive the cheque for payment and take it to your bank for payment deducted your 840 euros for the car and forward the balance(2,300 euros) to my transporter,who will come and pick up the car from you to my location because l have other ITEMS to be picked-up in other location too....l hope you understand me??

Viies

Hello,i have paid like this before ...the banks in estonia accepts cheques ,,,so you dont need to worry about the bank,wait for the cheque soon ...okay?

Eesti keeles peaaegu:

Tõlge: inglise » eesti (googli tõlk)

esimene
Tere,
Ma tahaksin teada, kui sõiduk on veel müügile ... sest ma olen huvitatud ostmisest see sina ja kui jah tahaksin teada seisukorra ja ka viimane hind eurodes currence? pilte palun?
Nii et ma e-posti mind tagasi niipea, kui saad ... Thanks

Teine
Tere,
Täname teie e-posti, olen õnnelik, sul on veel auto saadaval sale.Am praegu põhineb Ukrainas, kuid
Saan osta kasutatud autode, jalgrataste ja paadid Euroopa ning müüvad neid minu garaaž pärast neid uue minu garaaž.
Olen professionaalne mechanic.So, i muuta need uueks minu töökojas.
Ma tegelen transpordi teie mind, sest mul on laevandusettevõtja et laevadelt auto oma asukoha minu töö-pood ilma on lühikese aja jooksul.
Nii et kõik on ok umbes saadetist olen valmis võtma oma hind pakkumise 840Euros, viimane auto l ostis oli täiuslik tingimuse saabumine mu uksele, l tavaliselt maksta tšekiga, mis selgelt oma pangakonto ja kohe te on raha .. l võtame Lastisaatja on kiirenemist autosse, ta on nii lihtne ja mugav viis mind, kui olete nõus maksmise protsess, palun andke mulle oma aadressi, täielik nimi ja telefoninumber, nii et võin saata teile Euroopa pangatšekiga maksetaotlusi ... kiiresti.

kolmas
Tere, eks hea, ma olen saanud oma aadressi ja pruut telefoninumber ... ma lisab ekstra summa 2300 eurot, mis on 840 eurot, et muuta see 3140 eurot ... lisakuludega 2300 eurot on ette nähtud vedaja postikulud tasud . Sa aitab mind edastada see neile .... sest mul on mõningaid muid kaupu, mul on vaja koguda mujal liiga ... 840 eurot auto + 2300 eurot transporter = 3140 € pangatšekiga.

Loodan, et sa mõistad mind??

Neljas

Niipea, kui te kinnitate mulle, et teil on raha teie kontol Kysyn minu lastisaatja tulema ja kontrollima auto kõigepealt enne kiirenemist ... ja siis hiljem peab ta tegema kõik vajaliku paberi töötab minu nimel registreerimise center .. . ... then kiirenemist võib toimuda.

ta on kaks korda, et sinu asukoht ... kontrollimiseks ja lõpuks PICK UP.

ta kohe Saksamaal .. i edastab oma andmeid ja ta teeb teile üleskutset korraldada kontrolli ... et on pärast olete kinnitanud, et raha, kõik on lahendatud l saanud detail aadress l olen edastab selle mulle klient, siis saavad tšekiga maksmise ja pöörduge panka makse maha arvata oma 840 eurot auto ja edastab tasakaal (2300 eurot) minu vedaja, kes tulevad ja kiirenemist sõiduki teile oma asukoha tõttu l on muud kirjed tuleb Buffee teistes asukoht liiga .... l loodan, sa mõistad mind?

Viies
Tere, mul on makstud nii enne ... pankade Eesti aktsepteerib tšekid,, nii et te dont pea muretsema pank, oodake, kuni pangatšekiga kiiresti ... eks?
MIKU
Noor pealekasv,mida peaks rohkem olema.
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Aitähhh Miku 89 :roll:

Überkasulik info :lol:
Chero
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Sain ka sellise kirja jah. Milles see petuskeem siis seisneb? :D
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
miku89
Got ARB and Nitrous?

...

Postitus Postitas miku89 »

Täpselt pole veel pihta saanud,aga paistab ,et mingi raha pesu tahab teha.
Kui olen mingi hea arusaama saanud anna märku.
MIKU
Noor pealekasv,mida peaks rohkem olema.
vanaisa
Fitting 38"

Postitus Postitas vanaisa »

Nagu olen aru saanud, võib tsheki/makse tagasi kutsuda. seega võid lihtsalt mingil hetkel rahast ilma jääda.
Teine pettuseliik on, et kui tshekk pangas ja seda uuritakse, tuleb jutt, et tal kohe kiirelt transa ootamas, maksa oma rahast ära, saab odavamalt, ülejäägi paned tasku (tshekilt). Tavaliselt selleks genereeritakse mingi transafirma kodulehe koopia, kus makse ära teha saad. Sel juhul hävid makstud transaraha.

Ei tasu vaeva mässata.
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

Kas tegemist ei või olla ka katteta tsekkid?
Kirjastiil lõhnab juba spämmi-scämmi järgi.
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

See ju kaugele näha, et tegemist mingi totaalse Nigeeria - Mongoolia tüüpi jamaga.

Kas keegi tõesti mõtleb kasvõi 2 sekundit sellise jamaga tegeleda ? :roll:
Chero
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kunagi Inseneerile pakuti sellist diili (vist lausa telefonisti) ja siis selgus, et sellise tehingu puhul tseki õigsuse kontroll meie pankades maksb mingi üüratu papi ja mingid konksud olid veel . Las ta ise räägib edasi. Igas tahes loobus.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Tsiklimaailmas väga levinud skeem, üldse mootorratastega üritatakse palju rohkem sobi teha, kuna on lihtsamalt ja odavamalt transporditav. Kelmid on uskumatult nutikad ja mõtlevad igatsugu kavalusi välja, ühesõnaga, enne masinat kusagile ei tohi liigutada, kui konkreetne summa taskus!

...nuh ja lõbu pärast ning ajaviiteks võib ju neegrit peetida ja vaadata, mis viguriga tegu ning kuidas vend vingerdab... :D

Bikeris erinevatest skeemides pikalt juttu: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=4814
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Oli jah mingi sama Ukraina ja Saksa jutt. Tsekk mis kohale jõudis ei olnud ehtne, sest üks väike tilk vett selle paberi peale ajas värvi laiali. :D :D :D See oli mingi Iiri panga tsekk ja selle kontroll oleks maksnud ca 2000.- eeku. Jutt oli muidugi mingist 8000.- eurost. Ei ole mõtet jännata. Politsei ütles mulle et kuna ma ei ole millegagi VEEL petta saanud ei ole neil kuriteo koosseisu ja neid ei huvita see värk....
Edu auto müügil :lol: :lol: :lol:

Milles see skeem oli ei saanudki aru, kas tõesti nad loodavad pankade lihtsameelsusele. Need e-kirjad tulid mulle IP aadressi järgi sama inimese poolt Itaaliast ja Sloveeniast vist kui õieti mäletan.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kalamees
Fitting 44"

Pangad

Postitus Postitas Kalamees »

Pangad on võõra raha suhtes uskumatult lihtsameelsed. Kunagi õnnestus HP "kontrollimise puhul" kena kopikas kaotada.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”