Müügis olev Grand Cherokee võrus.
Moderaator: Moderators
Müügis olev Grand Cherokee võrus.
Tervitus. Uuriks kas keegi on käinud vaatmast seda masinat?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Hind tundub nagu liiga soodne. Ehk keegi oskab rääkida.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Hind tundub nagu liiga soodne. Ehk keegi oskab rääkida.
Ehk on kellegil asja sinna kanti? Kui viitsimist on võiks kiirelt pilgu peale vista. Ise ei tahaks nagu niisama teisest eesti otsast vaatama minna...
Tänud.
Edit:
LKF-di päring andis avariideks 20.12.1997 js kannatanu kahjusumma 30000eek.
Millist sorti avarii see võiks olla, sellise kahjusummaga? Ja siis veel suhteliselt uuel masinal?
Tänud.
Edit:
LKF-di päring andis avariideks 20.12.1997 js kannatanu kahjusumma 30000eek.
Millist sorti avarii see võiks olla, sellise kahjusummaga? Ja siis veel suhteliselt uuel masinal?
Käisin kaesin siis masinat,vastuvõtt oli viisakas,müügimees tuli kaasa tutvustama masinat,kerel leidub roostekohti,kapotialt vaja vahetada kollektori tihend(õline),summuti vajaks märksa tugevdamist(kinnitust korralikumat),vahekast oli õline!Proovida sain masinat õue alal kuna kindlustus puudus masinal,imelik tundus see et neli vedu oli eraldi lülitatav(muidu olen näinud grandidel ikka pidevat nelivedu)või ongi riidest sisuga masinatel see omapära!Kui aeglusti sisse tõmbasin ja rattad risti keerasin tundus, et vahekasti kett annaks nagu üle(eriti kiireid ringe ei saanud teha kuna oli lahtine killustik ja masinad olid ümber ringi) ja vahetult enne 2WD peale tõmbamist hakkas vahekastis hirmus ragin pihta-ilmselt ikka on vahekastis miski kala!Ning peale seda üeldi, et 17 tuhande eest anntakse see masin ää!
Ford Ranger
Jeep Wrangler
Dodge Ram
Jeep Wrangler
Dodge Ram
Kui aus olla siis ülevaatuse kohta ma ei pärinudki!Oleneb mille jaoks sa masinat tahad kui metsa müttamiseks siis ok,kui aga igapäevaseks sõiduks siis rooste rikub asja ära!Muidugi varjant, et metsa auto kui linna masin ja siis jääbki metsa masinaks
.Muidugi vahekast kah vaja korda teha!Aga kui nüüd selle pilguga mõelda,et ned rooste kohad eemaldada siis on ehk mõtekam see 10-15 juurde panna ja korrektsem vaadata(metsas muidugi ei pane keegi seda roostet tähele)!NB alles nüüd plahvatas,et ma ei pannud tähele ka seda kas pooltelje rehvid olid terved või mitte....sorry!

Viimati muutis Piraat, E Juul 27, 2009 10:29 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ford Ranger
Jeep Wrangler
Dodge Ram
Jeep Wrangler
Dodge Ram
Ma teadsin,et selle pooltelje rehvide teemaga tuleb mul tegemist veel-et mind hakatakse naerma
!Lugu oli tegelt selline,et Pille ja vanaema jahusid siin mingit juttu üritasin sellesse süveneda ja siis hr.Türgiga jahusin msn-is ning tel.kah veel helises ja sedasi see rehvi teema tuli!Aga naljakas on see,et kui tahan parandada oma viga siis sinna on mul juba kirjutatud rehvid aga kui panen,et saada siis jääb ikka rehvid,nii et mingi koterman vist liigub foorumis või olen mina tumba
Ühesõnaha rehvid=rehvid........ 

Ford Ranger
Jeep Wrangler
Dodge Ram
Jeep Wrangler
Dodge Ram
Tegelikult on selline vahekast suht levinud just nimelt nn riidest sisuga grandidel. Vahekasti keti kontrollida peaks otsima võimalikult hea kattega tee ja aeglustiga kiirendama pedaal järsult põhja vajutades. Kruusa teel ketti kontrollida on suht mõtetu (kui kett juba omadega täiesti õhtul muidugi pole).Piraat kirjutas:... imelik tundus see et neli vedu oli eraldi lülitatav(muidu olen näinud grandidel ikka pidevat nelivedu)või ongi riidest sisuga masinatel see omapära!Kui aeglusti sisse tõmbasin ja rattad risti keerasin tundus, et vahekasti kett annaks nagu üle(eriti kiireid ringe ei saanud teha kuna oli lahtine killustik ja masinad olid ümber ringi) ja vahetult enne 2WD peale tõmbamist hakkas vahekastis hirmus ragin pihta-ilmselt ikka on vahekastis miski kala!
Kui sellise vahekastiga autot enne näinud pole, siis aeglustilt kiire 2wd peale pannes kuulduv raks oli tingitud ilmselt valesti lülitamisest (käigukang N asendisse ja vaikse hoo pealt suht kiiresti tuleks vahetus teha). Vähe harjutades saab asja kiirelt selgeks!
Terv,
R
(kulgenud 242 vahekastiga GC'ga aastaid!)
Soov oleks igapäeva sõidukiks ikka jah.Piraat kirjutas:Kui aus olla siis ülevaatuse kohta ma ei pärinudki!Oleneb mille jaoks sa masinat tahad kui metsa müttamiseks siis ok,kui aga igapäevaseks sõiduks siis rooste rikub asja ära!Muidugi varjant, et metsa auto kui linna masin ja siis jääbki metsa masinaks.Muidugi vahekast kah vaja korda teha!Aga kui nüüd selle pilguga mõelda,et ned rooste kohad eemaldada siis on ehk mõtekam see 10-15 juurde panna ja korrektsem vaadata(metsas muidugi ei pane keegi seda roostet tähele)!NB alles nüüd plahvatas,et ma ei pannud tähele ka seda kas pooltelje rehvid olid terved või mitte....sorry!
Selge siis, ei ole mõtet hakkata vaeva nägema.
Suured tänud kõigile, kes viitsisid asja süveneda