Silindri tihend
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Silindri tihend
on ühesilindriline maastur 4x4 , TZ 4K-14
Sellele on vaja uut silindri pea/kaane tihendit. Originaalis käis sinna 2 imeõhukest alumiinium tihendit. Kust ma saaksin õhukest aluplekki et uus teha? Või sobib tänapäeval mingi 1000C silikoon ka?
Sellele on vaja uut silindri pea/kaane tihendit. Originaalis käis sinna 2 imeõhukest alumiinium tihendit. Kust ma saaksin õhukest aluplekki et uus teha? Või sobib tänapäeval mingi 1000C silikoon ka?
teex yhe zuicu
õnnestus hankida venekeelne manual, mis riistapuuga kaasa antakse. Seal on joonis, kus kirjas 0.8-1mm, samas on pildil 4 tihendit vahel. Kui hetkel oli 2x0.2, siis neli tulekki kokku 0.8.
1mm. alu plekki mul oleks, aga kuidas seda sisemist rõngast lõigata?
Viite õllepurki ei tahaks hakata ka vahele panema, kardan et see ei saa nii tihe.
Kas see 1mm. võib vanale mootorile , mille kompressioon kindlasti viletsam, liiga palju olla? Et rihtida ikka sinnakanti, nagu viimati vahel oli, 0,5mm?
Äkki keegi on sellist aluplekki kusagil näinud? Vaske ma isegi teaks, kust saab, aga see vist liiga kõva?
1mm. alu plekki mul oleks, aga kuidas seda sisemist rõngast lõigata?
Viite õllepurki ei tahaks hakata ka vahele panema, kardan et see ei saa nii tihe.
Kas see 1mm. võib vanale mootorile , mille kompressioon kindlasti viletsam, liiga palju olla? Et rihtida ikka sinnakanti, nagu viimati vahel oli, 0,5mm?
Äkki keegi on sellist aluplekki kusagil näinud? Vaske ma isegi teaks, kust saab, aga see vist liiga kõva?
teex yhe zuicu