Chero armatuuri nupp ja trikk tuledega

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Niru
Mudder

Chero armatuuri nupp ja trikk tuledega

Postitus Postitas Niru »

Rääkige ära mida teeb konkreetselt nupp roolist paremal millel on käigukasti kujutis ja asendid Power ja Comfort?
Teine fenomen mida tähele panin on see et kui chero võti süütest välja võtta ja näiteks lähituled ununesid peale siis tuledelülitus nuppu sisse lükates neid enam kustutada ei saa vaid tuleb uuesti süüde sisse panna. Kui aga ilma süüteta tulesid lülitada siis saab nii põlema panna kui ka kustutada, ei tea miks süüte sees olles tuled nö lukustatakse?
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

Power nupp annab sulle jõudu juurde, kui paned selle nupu sisse siis ta vahetab käike nätukese teistel pööretel ja teeb midagi veel aga mida seda ma ei tea. Power nupp sees siis hea asfaldipeal kummi suitsetada :D või mudas lisa jõudu kasutada.

Kui tuled sisse ununevad ja võti süütest välja võtta siis kustuvad nad ise mingi minutipärast ära, niie et pole hullu. Aga kui ausalt öelda pole ma ka veel arusaanud miks nad nii toimivad et süüde vaja siisepanna kui tahad tulesid ära kustutada.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Nupp on k-kasti reziimivalikuks ning power tähendab sportreziimi- kast vahetab käiku kõrgematel mootoripööretel.
Tulede "anomaaliat" nimetatakse aga kojuminekutuledeks- tuled jäävad paarikümmneks sekundiks põlema, et leiaksid koduuksel lukuaugu üles ja siis kustuvad ise ära.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

aadu kirjutas: Tulede "anomaaliat" nimetatakse aga kojuminekutuledeks- tuled jäävad paarikümmneks sekundiks põlema, et leiaksid koduuksel lukuaugu üles ja siis kustuvad ise ära.
Heheee... huvitav kuidas see aitab kui kodu uks on maja teisel küljel? Aga samas väga praktiline kusagil mujal kindlasti.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

zyon kirjutas:Heheee... huvitav kuidas see aitab kui kodu uks on maja teisel küljel? Aga samas väga praktiline kusagil mujal kindlasti.
Siis Sa pead lihtsalt õigel pool oleva uksega maja ostma. Nii nagu tšuksidel on mõlema seinapoole jaoks oma nael.

BTW. Ma olen harjunud autot parkima tavaliselt tagumikuga maja suunas, ärasõidul hea kohe talda anda ja pole vaja manööverdama hakata. Kui aga Saksas tuttavate (korter)maja juurde harjunud viisil parkisin, sain sõimata. Kui summutid maja poole parkida, võib autokäivitamise või -soojendamise toss kellegi aknast sisse minna ja siis on kodurahu häiritud.
Niru
Mudder

Postitus Postitas Niru »

tänud vastuste eest igal juhul, eks ma tulede teooriat kontrollin kui cheroga taas sõitma juhtun;)
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”