ajee nalja ka VOL4

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

Bill kirjutas:Ken Block tembutab jälle... http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZ ... re=related
FANTASTILINE, lihtsalt SUPER :lol:
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Kasutaja avatar
raimz
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas raimz »

Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

säinas kirjutas:mis imeasjale ta kaikaga äsab?
http://www.youtube.com/watch?v=0EHSWmc8 ... re=related
Nagu pealkiri ütleb - WD40 purgile.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

nii lihtsalt teebki jõmaka või?
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

säinas kirjutas:nii lihtsalt teebki jõmaka või?
Eks ta sädet andis kuidagi. Kivid maapinnal vms...
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

ma vist panen selle pudeli pagassist ära
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

No sina võid ju panna, aga teed on täis tegelasi, kellel paremal juhul on 5L kanister bensiini pagassis, halvemal juhul on seesama plastkanku kapotiall bensupaagi rollis... (Ise näinud. Ikka väga kiirelt põletas teise masina maha, millega kokku sai.)

Vähem muretsemist, shit happens :wink:
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

zum kirjutas:
säinas kirjutas:nii lihtsalt teebki jõmaka või?
Eks ta sädet andis kuidagi. Kivid maapinnal vms...
Aegluubis kordusel kenasti näha, et juba enne pudelil leegid küljes. Igati auhinda väärt.
Kooli ajal mängisid kutid kummiliimi (kes ei tea, siis bensiini baasil) ja lahtise tulega. Peale seda kui 3h pükse jalgade küljest koos nahaga lahti lõigati, lõppesid ka mängud.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

mu püromaania sai õnneks enne läbi, kui nitroglütseriinini ja molotovi kokteilini jõudsin. tuttav tegi atsetoonülihapendit (vist oli selline nimi) paar kilo paneelmajas valmis. see, raisk, detoneerib miski 60 kraadi juures juba.
Patarei
Rookie

Postitus Postitas Patarei »

Aga see 40WD purk teoreetiliselt võib ju plahvatada vabalt nii. Kui purk on täis ja siis hetkega purgi ruumala vähendada (tõsta survet), lisaks väike säde, kuigi ilmselt seda polegi vaja enam...
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

kui veidi paremast kuvarist vaadata, on tõepoolest seal lahtine tuli kõrval ootamas.
Kasutaja avatar
väikevend
Fitting 38"

Postitus Postitas väikevend »

Kui põrandat vaja, siis küsi! Erinevad parketid,
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

Teaser:

Pilt

Kurat, selleks peab ikka haridusega mees olema et vintsi lüliti lakke panna... Then again, mõned vennad sõidavad chopperitega ka lenksu küljes rippudes nagu märg pesu. Sitt verevarustus mul vist, mul sureks käed ära selliste naljade peale...[/quote]

Aga miks mitte, vähem lüliteid veekindlaks teha, pole mingit ohtu kogemata põlvedega välja/sisse lülitada, ehk vennal muudki elektroonikat lae alla viidud. Ega sedagi tea, ehk vintsile üldse raadiopult :roll: praktilisus ühendatud mugavusega.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Delfi naljad
Alljärgnev on ühe noorsõduri essee.
Ta on PUHAS EESTLANE ja PÕHIKOOLI LÕPUTUNNISTUSEGA. Veenduge selles ise.

PS. Ma garanteerin, et edastan siin täpse originaali koos kõikide kirjavigadega.
Essee

Suguelundid minu elus
Suguelundeid on nii kui mehel kui naisel ka. Meestel on peenis ja naistel on vitt. Peenis on mehel selleks, et kusel käija. Suguelundiga peenisega saab mees naisele mõnu anda.
Suguelundist tuleb naisel laps välja. Laps võib sünnituse ajal vahel ka nakkuda.
Villiseid on hästi silmaga nähtav. Suguelundid on suure nakkus haigus mille käigus võid surra.
Suguelundiga võib mängida ja igasuguseid trikke teha kui sa ise tahad. Mehel võib vahel ka peenis kõvaks minna kui ta ilusat tüdrukut näeb, siis jookseb mees tema poole ja keerab talle kohe taha. Minul on ja teistel poistel on ka sellised asjad. Aga mõnedel on suured ja mõnedel on väikesed riistad.
Peenisega saab naisele suhu anda kui naine ise soovib. Ja naine saab selleks hea mõnu.
Suguelundid tuleb mees kasutada kondoome ja naine tampoxeid muidu nad haigestuvad. Kui su suguhaigus hakkab valu tegema, siis peab ta kiiresti arsti poole pöörduma. Suguelundiga minu elus päris hea, sest mehed saavad püsti kuseda mitte nii nagu naised istuvad nagu konnad tiigi ääres sääski söömas.
Mehel on päris halb kui ta annab naisele taha pärast tuleb sperma välja ja mõnedel poistel.... (kuna tegu on paljundatud lehega, siis jääb see lause poolikuks) ...ja võivad kokku kukkuda. Suguelundiga ei tohi avalikus kohas käija. Suguelund pane alati püksi muidu võid sellest kiiresti ilma jääda. Naised võivad ka endale mõnu teha kui nad seda soovivad, kui mina naine oleks, siis ma küll siis ma küll selliseid asju ei kasuta nagu tänapäeva noored kasutavad neid vibraatoreid et nende suguelundid kunagi haigestuvad, seda on ju nii kurb vaatada kui naine jääb suguelundist ilma. Siis naised ei saagi lapsi, sest nende suguelund on täiesti ära hävitatud. Suguelundeid on raske eelistada sest mehed peavad suguelundiga väga ettevaatlik olema. Suguelundiga mees ei tohi talvel niisama lumes mürada või muidu võid sellest ilma jääda.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”