Suur Maasturite Suvesõit 2009 Järelkajad
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Kui keegi kolas Saarem-i katse 13. või 20. punkti juures(mudaauk) ja leidis Warni vintsi freespool lüliti otsa(punast värvi, umbes 3x10cm) ja ehk ka sinist värvi natukene räbaldunud puukaitsevöö, siis hea meelega omistaks need.
5166654, Arxs.
5166654, Arxs.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
SUZUKE se team tänab kõiki korraldajaid kaasvõistlejaid ja sukide seltskonda. Rajad olid huvitavad , sai kõike , sõita vintsida paugutda ja metsas maasikaid nopida. Lahe oli. Annaks offroadi puuslik meile rohkem selliseid sõite.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Poriorikate võistkond tänab korraldajaid toreda võistluse eest,kogemus esmakordne ,kuid igati vahva ,kogemusi tuli kohe seljakotiga järgnevateks üritusteks,kahju ainult,et esimesel päeval vintsi kardaanile küüned taha ajasime ja suutsime selle koos väljavõttega purustada.Kokkuvõttes olime isegi üllatunud,et kuskile keskele suutsime ennast VABA rivis sõita.
- weix2
- Fitting 44"
Palto(hoolikute) poolt tugev käepigistus korraldajatele
Rada: mitmekesine: Kännud, Kännud, Kännud
muda, raba, kraavi, trialit.
Seltskond super, Meeleolu autos ja laagris ülev.
Tänud Sookonn a tiimile, abistasid Uaziku rehvi ventiili uuesti installimisel (eelmine sai juurika poolt eemaldatud).
Võimalusel oleme tuleval aastal jälle rajal

Rada: mitmekesine: Kännud, Kännud, Kännud

Seltskond super, Meeleolu autos ja laagris ülev.
Tänud Sookonn a tiimile, abistasid Uaziku rehvi ventiili uuesti installimisel (eelmine sai juurika poolt eemaldatud).
Võimalusel oleme tuleval aastal jälle rajal

Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Minupoolt mõned tagasihoidlikud pildid. Üritasin neid sorteerida ja vaid parimad välja panna aga ei saanud hakkama ja nii ma need siis enam-jaolt kõik ülesse panin. Ebakvaliteetsed viskasin ää!
Kui kellegil tahtmine ja soov mõnda pilti paremas kvaliteedis saada, andke teada, saadan. Need vaid 800x600.
http://nagi.ee/photos/nofear74/sets/211417/
Kui kellegil tahtmine ja soov mõnda pilti paremas kvaliteedis saada, andke teada, saadan. Need vaid 800x600.
http://nagi.ee/photos/nofear74/sets/211417/
CanAm 1000XXC´21, Polaris Sportsman 1000 XP S`20,
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Meeskond "Viimsi Autohooldus" tänab korraldajaid sügava kummardusega!
Väga suure lugupidamisega tänan ma meeskonda "Konn", ilma teieta oleksin ma seal karjääris väga õnnetult lõpetanud arvatavasti. Loodan, et nägite ikka sõita läbi oma pooliku esiklaasi. Selline teine-teise aitamine teeb südame soojaks.
Rasmus
Väga suure lugupidamisega tänan ma meeskonda "Konn", ilma teieta oleksin ma seal karjääris väga õnnetult lõpetanud arvatavasti. Loodan, et nägite ikka sõita läbi oma pooliku esiklaasi. Selline teine-teise aitamine teeb südame soojaks.

Rasmus
Pilte pealtvaataja pildiaparaadist:
http://fotoalbum.ee/photos/kalle434/sets/803487
http://fotoalbum.ee/photos/kalle434/sets/803487
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Heinaküün tänab korraldajaid ja eriti rajameistrit, kes oli suutnud meisterdada Tr1 masinatele jõukohase raja. Sai sõita kah vahelduseks kilomeetrite kaupa vintsimisele.
Veidikene jäi hinge närima, et korraldajad võtsid endale õiguse viimasel päeval poole võistluse pealt rada muuta. Osad võistlejad pääsesid ühest august.
Samas me ei virise, kuna käisime seekord lihtsalt nautimas, mitte esikohale sõitmas.
Kokkuvõtteks: Saime kogu raha eest nii muda, kände, kive ja väga kitsaid puid
Järgmise korrani.
Veidikene jäi hinge närima, et korraldajad võtsid endale õiguse viimasel päeval poole võistluse pealt rada muuta. Osad võistlejad pääsesid ühest august.
Samas me ei virise, kuna käisime seekord lihtsalt nautimas, mitte esikohale sõitmas.
Kokkuvõtteks: Saime kogu raha eest nii muda, kände, kive ja väga kitsaid puid

Järgmise korrani.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
tänud ka "konna"teami poolt võistluse eest. Tegime ise palju näpukaid ja ka tehnika ei olnud kõige paremas korras ,jube raske oli ikka ilma roolivõimuta kändude vahel laveerida. esimene pikk päev tekkitas õlapeale mingi imelik valu punkit teine päev möödus rahulikumalt ning kolmandal päeva tulemus oli see et pöidla liigeses mõra ja keskmine näpp ei liigu väga vabatahtlikulkt aga hullu pole midagi oluline on see et tore oli.
ja Rasmus tänud ka siitpoolt tagasi ,raiskasime meigi teie väärtuslikku aega.
Vaiko
ja Rasmus tänud ka siitpoolt tagasi ,raiskasime meigi teie väärtuslikku aega.
Vaiko
Mõned pildid laupäevast ja pühapäevast.
Suur Maasturite Suvesõit 2009
300 GD | H.M.M Team 2002-2010 [TR3] | How can I express myself totally and completely?
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
See on ikka #1 hetketabamus offroad võistlustelt, mis ma näinud olen:ed101 kirjutas:Mõned pildid laupäevast ja pühapäevast.

allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Paneks meie tiimi fotograafi saavutuse siia vastu
http://www.virx.pri.ee/muu/vaix_koisklaasi.JPG
Seda hetke seespoolt klaasi näinuna...päris omapärane kogemus...

http://www.virx.pri.ee/muu/vaix_koisklaasi.JPG
Seda hetke seespoolt klaasi näinuna...päris omapärane kogemus...
Mudas alates 2003.
- R.Laansalu
- Fitting 38"