Jeep Grand Cherokee
Moderaator: Moderators
Jeep Grand Cherokee
Tere jälle.
Mida arvata ülal nimetatud maasturist. Alates 1999.....2004
Vaatan just diisel mootoriga isendeid aga milline neist valida, 2,5;2,7;3,1?
Ei vaja just maastikul müttamiseks vaid kehvematel teedel sõimiseks ja vahest ka seal kus tee juba kadunud, palju on ka käru vedamist. Kuidas nende käimarid vastu peavad. Ei ole märganud manuaale et kas neid on üldse?
Mida arvata ülal nimetatud maasturist. Alates 1999.....2004
Vaatan just diisel mootoriga isendeid aga milline neist valida, 2,5;2,7;3,1?
Ei vaja just maastikul müttamiseks vaid kehvematel teedel sõimiseks ja vahest ka seal kus tee juba kadunud, palju on ka käru vedamist. Kuidas nende käimarid vastu peavad. Ei ole märganud manuaale et kas neid on üldse?
hmmmm....üks räägib et Mersu mootor jama teine et 3,1 on jama.(mitte ainult siin)
niipalju olen aru saanud et veermik on sinnamaani sama et esi pidurid erinevad.
2.7 on siis R4 ja 3,1 R5/V6?
krt niipalju kui lugenud igalt poolt siis on yle yhe postituse räägitakse erinevat juttu
saa siis millestki aru.
kõikse nutusem on see et ei räägi omanikud vaid kõrvalt vaaatajad(jätame töömehed välja)
Edit: CRD on siis ComonRail e. ühisanuma pritse ja teien siis tava kõrgsurvepumbaga?
krt niipalju kui lugenud igalt poolt siis on yle yhe postituse räägitakse erinevat juttu

kõikse nutusem on see et ei räägi omanikud vaid kõrvalt vaaatajad(jätame töömehed välja)
Edit: CRD on siis ComonRail e. ühisanuma pritse ja teien siis tava kõrgsurvepumbaga?
- TiitR
- I live off from the mud
See 2,7-ne ikka samuti 5 pütane--kala-- kirjutas:hmmmm....üks räägib et Mersu mootor jama teine et 3,1 on jama.(mitte ainult siin)
krt niipalju kui lugenud igalt poolt siis on yle yhe postituse räägitakse erinevat juttusaa siis millestki aru.

ah ah nüüd saime teada kes sinisega sõidab
Ei no ega see jutt mis teieni jõuab jne on moonutatud nii või naa.
Ühesõnaga mina ei näe erilist vahet, räägivad et 2,7 vaiksem kui 3.1 ja minek pidi ka parem olema.
Ise sõidan 3.1-ga ja ei ütleks et müra suur tõmmet on ka piisavalt (Maastur polegi kihutamiseks ja kiirendamiseks minuarust).
Küttekulu on ka talutav,keskmine on umbes 10 sajale linn ja maantee pooleks.
Et ühesõnaga edu valimisel ja vaata ikka hoolega ma sain näiteks hullult odavalt kätte aga no nüüd peale 10 000 km on käigukastis siduripakid läbi

Ei no ega see jutt mis teieni jõuab jne on moonutatud nii või naa.
Ühesõnaga mina ei näe erilist vahet, räägivad et 2,7 vaiksem kui 3.1 ja minek pidi ka parem olema.
Ise sõidan 3.1-ga ja ei ütleks et müra suur tõmmet on ka piisavalt (Maastur polegi kihutamiseks ja kiirendamiseks minuarust).
Küttekulu on ka talutav,keskmine on umbes 10 sajale linn ja maantee pooleks.
Et ühesõnaga edu valimisel ja vaata ikka hoolega ma sain näiteks hullult odavalt kätte aga no nüüd peale 10 000 km on käigukastis siduripakid läbi

--kala-- kirjutas: P.S Sinine küte on sama mis tankla kytte ainult märgistatud sinise värviga.
pane läbipaistvasse pudelisse päiksekätte ja pleekib ära valgeks tagasi.
ilmselt pole päris nii, minu diiseel valgega ei taha käivituda ja kui käivitub siis jõudu vähe aga sinist nähehes käivitub ja käib nagu joodik peale 2 pitsi.
P.S mul ju pole jeep ka
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
- RAMBO
- True Off Roader!
täpselt,täpselt sinist kütet pole kellegil vaja solkida ja valge puhul ei tea KUNAGI. praegu siin eestis müüaksegi tanklates igasugust sitta,pestud ja ilma igasuguse määrdetta.jutu mõte oli selles,et 2,7 või 3,1 olen mõlemaga sõitnud ja töötavad/sõidavad mõlemad hästi,kui küte on õige.pilgrems kirjutas:--kala-- kirjutas: P.S Sinine küte on sama mis tankla kytte ainult märgistatud sinise värviga.
pane läbipaistvasse pudelisse päiksekätte ja pleekib ära valgeks tagasi.
ilmselt pole päris nii, minu diiseel valgega ei taha käivituda ja kui käivitub siis jõudu vähe aga sinist nähehes käivitub ja käib nagu joodik peale 2 pitsi.
P.S mul ju pole jeep ka
endale jäi rohkem sümpatiseerima 2,7.

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.