Oleks tarvis teada mis mõõtu ja mis tüüpi laager sinna sisse võiks minna. Auto ise 3.1 diisel aastaarv 2001.
Tundub nagu see laager oleks läbi ja kahiseb liialt. Tahaks ära vahetada aga oleks hea kui saaks eelnevalt juba õige asja ära osta. Kui keegi teab mis mõõtu ja marki see on, siis võiks märku anda mulle.
Sain just eelenavlt pinguti ära vahetanud mis jube läbi oli aga midagi teeb ikka häält ja rohkem variante nagu pole.
K: Grand Cherokee Kondi Pumba Laager (2001 3.1 diisel )
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- Occassion
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
K: Grand Cherokee Kondi Pumba Laager (2001 3.1 diisel )
My Other Car Is a TANK!
GSM +3725113176
GSM +3725113176
- Occassion
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Aitäh nõuande eest. Tekkis veel küsimus selle pumba laah--kala-- kirjutas:Mulle öeldi Kavialist(Tallinnas Peterburi tee) et kõik yhed. Olin küll juba laagri maha võttnud ja ära mõõtnud kui juba teadsid et kondi laager.
Mine küsi nende käest nad ehk teavad.
gri kättesaamise kohapealt. Kas on keeruline operatsioon arvestades seda et auto muidu igapäevases liikumises ja ei tahaks väga palju lammutada. St et kas ma saan selle rihmaratta koos laagriga kergelt kätte või on seal miski nõks ka kuidas kergemalt laager maha ja peale saada. On seda vaja pressida või saan lihtsalt ettevaatlikult laagri peale lüüa.
Oskab ehk keegi kommenterida selle töö kohta?
Pole endal kunagi varem sellist asja vaja teha olnud. Seepärast uurin veidi maad. Ei ole praegu linnas vaid maal puhkust veetmas ja siin oleks hea veidi nokitseda juhul kui laagri kätte saan.
My Other Car Is a TANK!
GSM +3725113176
GSM +3725113176
- Occassion
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Helistasin sinna firmasse aga nad tahavad ikkagi saada tüüpi ja mõõtu selle laagri kohta enne kui oskavad midagi öelda. Pealegi pidi seal mingi müüa puhkusel olema kes rohkem asjadest teab.
Kui kellegil on olemas antud mõõdud või teab kustkohast saaks need siis võiks öelda.
Ps! Hetkel olen maal ja netis käin ainult telefoniga. Seega vist kõike ka ise otsida ei saa eriti hästi!
Kui kellegil on olemas antud mõõdud või teab kustkohast saaks need siis võiks öelda.
Ps! Hetkel olen maal ja netis käin ainult telefoniga. Seega vist kõike ka ise otsida ei saa eriti hästi!
My Other Car Is a TANK!
GSM +3725113176
GSM +3725113176