Jaanipäev Hiiumaal.

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

ramones
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ramones »

Mis siis nii hullu juhtus et süstidest ja asjadest juba räägite :D?
monstera
Rookie

Postitus Postitas monstera »

Tõesti suured tänud korraldajatele ja eriti lahkele pererahvale! :)
Ja kõige suuremad tervitused Shrekile, kes lubas mul oma autoga katsetada ja kelle rahakotis jätkus alati ka ruumi minu juhilubadele ning pangakaardile! :cheers
Lahe oli :yupikaye ehk ikka suvesõiduks on kõik ninad paigas ja õlad liikumises. :wink:
Kasutaja avatar
Katjuša
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Katjuša »

Meie poolt ka tänusõnad ülilahkele pererahvale ja toredale seltskonnale - teiega läheks vabalt luurele (Robi jätaks koju, vist) :yupikaye
Muda on, muda jääb, muda olema peab!
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

Suured tänud lahkele pererahvale ja korraldajatele väga laheda ürituse eest.Kõige suuremad tänud ka Marile kes viitsis keerata Samurai rooli kogu ürituse jooksul.Lakkuge siis Suvesõiduks haavad üle, et ikka sama lahe seltskond kokku saaks. :cheers
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Tänan mina ka kõiki kes organiseerisid ja meid välja kanatasid. Lahe oli , nina jääb seekord pähe. Suvesõiduks võtan pehmendustega kaika kaasa :D Ah jaa kui keegi patse näeb siis ..... :lol:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Nii, nüüd siis lõpuks on olnud aega mõningad tehtud videod ülese lasta: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... ield=title

Tänaks ka kõiki ja kõike ülimõnusa jaaniaja eest. Kui neid sääski ainult vähem oleks :evil:

Nägudeni SMS'il!
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
monstera
Rookie

Postitus Postitas monstera »

Shreki fotokaga tehtud pildid võib leida aadressilt: http://picasaweb.google.com/kodukats/
Loodan, et Picasa toimib ja näete neid.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”