Ma nipsakalt teen ääremärkuse, et see oli vaid eesti vaatajatele ... sest maailma ning akamai eest seisin tollel korral mina ...Madu kirjutas: Ülekannetest suurimaks tööks julgen pidada Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse tõrgeteta sujunud ülekannet, kus minu rida oli just kodeerimine ja serveerimine. Sellel ajal olin küll veel Elion-i ridades.
Eesti Eurovisioon, ikka veel südames ;-)
Moderaator: Moderators
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Poisid ärge kakelge. Teil mõlemal on pikk.K.Kotkas kirjutas:Ma nipsakalt teen ääremärkuse, et see oli vaid eesti vaatajatele ... sest maailma ning akamai eest seisin tollel korral mina ...Madu kirjutas: Ülekannetest suurimaks tööks julgen pidada Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse tõrgeteta sujunud ülekannet, kus minu rida oli just kodeerimine ja serveerimine. Sellel ajal olin küll veel Elion-i ridades.
a veel tahtsin öelda, et minuga ärge arvestage - mina olen see kes ei tee midagi - e. vahib terve päev otsa monitori ja liigutab hiirt.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Julgen teie rivile lisada ennast kes olingi selle eurovisiooni it juhtK.Kotkas kirjutas:Ma nipsakalt teen ääremärkuse, et see oli vaid eesti vaatajatele ... sest maailma ning akamai eest seisin tollel korral mina ...Madu kirjutas: Ülekannetest suurimaks tööks julgen pidada Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse tõrgeteta sujunud ülekannet, kus minu rida oli just kodeerimine ja serveerimine. Sellel ajal olin küll veel Elion-i ridades.
Tel 56224693
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
ja mina tegelesin tehnilise korraldamisega...
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
-
tyybel
- Got ARB and Nitrous?
No kui juba, siis mina olin see, kes kõikvõimalikele lisa webstreamidele sisu tootis elik kohaliku poole rezhii tegi ning tänu teile oli siis võimalik see üle Eesti ja maailma laiali paisatakaru kirjutas:Julgen teie rivile lisada ennast kes olingi selle eurovisiooni it juhtK.Kotkas kirjutas:Ma nipsakalt teen ääremärkuse, et see oli vaid eesti vaatajatele ... sest maailma ning akamai eest seisin tollel korral mina ...Madu kirjutas: Ülekannetest suurimaks tööks julgen pidada Eestis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse tõrgeteta sujunud ülekannet, kus minu rida oli just kodeerimine ja serveerimine. Sellel ajal olin küll veel Elion-i ridades.
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010