Aga tänan abistajaid,kas keegi teaks ehk veel kuskil mõnd veljede tuvastamistabelit? Siin foorumis väljatooduga olen tutvunud. W. sharan on üpris lähedal,kuid ET ei sobi nagu ja liig tugev ka see minu velje(-d).
Palun abi velgede tuvastamisel.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Julgen peale põjalikumat velje uurimist öelda,PCD=5*112mm. Aga 5-augulise käsitsi mõõtmine ... Keskauk on ju stantsitud,seega lopergune! Leia sealt siis täpne tsenter jne. Selline + / - 1mm kipub vägisi tulema ! Kes ei usu,proovige mõne kättejuhtuva terasveljega 
Aga tänan abistajaid,kas keegi teaks ehk veel kuskil mõnd veljede tuvastamistabelit? Siin foorumis väljatooduga olen tutvunud. W. sharan on üpris lähedal,kuid ET ei sobi nagu ja liig tugev ka see minu velje(-d).
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!