Weber DGV karpat ?
Uut ?
Kasutatut ?
Kes pakub eestis
Moderaator: Moderators
ma arvan (100% kindel pole), et peaks see olema vana weberi karpa.
Mul peal weberi karpa mille markeering 12Z41A
Ajasin seda "tikutulega" taga, lõpuks hirmkalli $$ sain.
Vanasti olid need peal nysa bussidel
best
Tony
Mul peal weberi karpa mille markeering 12Z41A
Ajasin seda "tikutulega" taga, lõpuks hirmkalli $$ sain.
Vanasti olid need peal nysa bussidel
best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Njah,see mark kirjutatakse tavaliselt karbussi alaäärele ja ega eriti ei jaga neid tõlgendusi,sest minu käest on käinud läbi kaks täitsa identset W. karbussi aga margid olid erinevad
Milline mootor uaz´il on-gaz21 või 24? Kollektor kahelõõrine või ühene?
Kunagi NL-u ajal olen pannud 24-le weberit(rallikale),vaeva oli palju,muud enam hästi ei mäleta.
Mul on poola weber(polski fiatilt) ja on ka üks õige Weber,marki momendil ei tea,kuid arvata võib,et vahetükk tuleb ikka teha,otse nad vaevalt uazile lähevad.
Milline mootor uaz´il on-gaz21 või 24? Kollektor kahelõõrine või ühene?
Kunagi NL-u ajal olen pannud 24-le weberit(rallikale),vaeva oli palju,muud enam hästi ei mäleta.
Mul on poola weber(polski fiatilt) ja on ka üks õige Weber,marki momendil ei tea,kuid arvata võib,et vahetükk tuleb ikka teha,otse nad vaevalt uazile lähevad.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Otsisin kunagisest Nysast mälestuseks jäänud raamatu üles :karbuss Jikov või Weber 34S2B1 . Tean,et esimene nr.tähistab alumise lõõri ava suurust mm-tes,seega siin märgitud karbuss algusega 12...
Veelkord näide,et ega seda kirja karbussil ikka uskuda saa ! Minul on karbuss 34 DCHD 15 ( made in Poland,licencia Weber), see on edasiarendus nysa omast,lisatud on vaakumregulaator,olemas ka karbussi regul.õpetus nysa raamatust, kui pakub huvi,võta ühendust,võib-olla leian ka Lada kellad!
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!