Kasutatud rehve nagunii keegi vist vastukaaluks ei paku jne

Moderaator: Moderators
enamus rehvitöökojad annavad juba järelmaksuga.bfg 50/50 on väga vohTiitR kirjutas:Kui kohe kogu raha pole välja käia, siis soovitan minna Tartu pit-Stopi ja omale need rehvid järelmaksuga soetadavia101 kirjutas:Pakkuda võib kõike ma ei ole kuskil öeldnud et see PEAB uus olema,või et see PEAB kasutatud olema.![]()
kuid kui muud ei jää üle siis peab ikka uued välja pitsitama...![]()
P.S ma pole kuidagi seotud antud firmaga, kui siis niipalju, et ostan rekkadele sealt põhiliselt.
Mul tihti pikad otsad või jahil km kaupa löristamised, ei oska sõidukaugusi 10km kaupa jagada. Vahel auto tuksub ka pikalt kohapeal, sinna vast rehv ei mõika. Umbes 1L kulu tuli 2,5td Pathfinderil (-07) juurde, võrreldes eelmainitud cooperiga (265/70r16). Talvekas on sama mõõtu kui BFG (265/75R16) ja ikkagi kulu +1L/100km.zum kirjutas:Sõidad. Mõistusega tuleb asja võtta lihtsalt.
Kütusekulu ja müra kasvab küll veidi, aga diislil vast mitte märgatavalt. 4.0 Cherol tuli umbes liiter juurde 100 kohta lühikesi sutsakaid asfaldil ja kruusal sõites. (a'la 10 km per käivitus)
zum
Eks igaüks ise otsustab, mis talle oluline onpätakas kirjutas:Mul tihti pikad otsad või jahil km kaupa löristamised, ei oska sõidukaugusi 10km kaupa jagada. Vahel auto tuksub ka pikalt kohapeal, sinna vast rehv ei mõika. Umbes 1L kulu tuli 2,5td Pathfinderil (-07) juurde, võrreldes eelmainitud cooperiga (265/70r16). Talvekas on sama mõõtu kui BFG (265/75R16) ja ikkagi kulu +1L/100km.zum kirjutas:Sõidad. Mõistusega tuleb asja võtta lihtsalt.
Kütusekulu ja müra kasvab küll veidi, aga diislil vast mitte märgatavalt. 4.0 Cherol tuli umbes liiter juurde 100 kohta lühikesi sutsakaid asfaldil ja kruusal sõites. (a'la 10 km per käivitus)
zum
PS. Olen "raske jalaga."
Sellisel juhul anna tuldvia101 kirjutas:No metsamees olen ma tavaline harvesteri ja forvarderi operaator, mida hetkel vaja niiöelda. Põhimõtteliselt mind see pidamine eriti ei huvitagi,kuna olen niiöelda korralik uimerdaja,küttekulu kohta ei oska ka midagi vastu vaielda kuna sõidan nagunii sinisega ja pool sellest tuleb tasuta![]()
Mind huvitab kõige rohkem see läbivus nii pori kruus muda lumi lörts jne