O:Ühesilla treila(pukseerimishaagise) ehk konna!

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Mossemeez
Got ARB and Nitrous?

O:Ühesilla treila(pukseerimishaagise) ehk konna!

Postitus Postitas Mossemeez »

Pakkuge PS Soovitavalt Harjumaalt aga sovivad muud kohad ka Eestimaa peal.Võib olla vega vms.
Registris olevad asjad oleks kaunid.
Minu kontakt 56211069 või ps!
Asukoht Tallinn
daloc
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daloc »

Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Sellega mina küll autot vedada ei julge, kisub esisilla alt ära või lihtsalt jookseb veetav konna pealt kurvides minema.
Loe teemat: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=123 ... sc&start=0
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Tavaliselt konnadel peal veel liikuv osa,mis soodustab keeramist.Endal paar korda vajadus sellise pukseerimisseadeldisega autot vedada,ja pole midagi hullu juhtunud.Kiirustada muidugi ei saa.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Mell kirjutas:Tavaliselt konnadel peal veel liikuv osa,mis soodustab keeramist.Endal paar korda vajadus sellise pukseerimisseadeldisega autot vedada,ja pole midagi hullu juhtunud.Kiirustada muidugi ei saa.
Just selles liikuvas osas saladus seisnebki, et auto "konna" peal ja sabas püsiks. endal ka olemas ja just selle pöörleva platvormiga.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Mossemeez
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mossemeez »

Teema võib lõppenuks lugeda.Hommikul helistas üks kena härra siit foorumist ja päeval sai kaubad tehtud.Juba õnnelikult(kui seda et veetaval autol ratas alt ära tuleb saab õnnelikuks lugeda :lol: ) üks roim ka koju veetud 8)
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

Mell kirjutas:Tavaliselt konnadel peal veel liikuv osa,mis soodustab keeramist.Endal paar korda vajadus sellise pukseerimisseadeldisega autot vedada,ja pole midagi hullu juhtunud.Kiirustada muidugi ei saa.
Mell, kui kiiresti me Tartust Tallinna tulime sinu uhiuue Volvoga? Või pead sa kiirustamiseks 100+ km/h? Tegelt püsib pukseeritav väga hästi konna peal. Peab muidugi esiratad peale panema. Olen korra ka vedanud tagurpidi. Siis küll polnud stabiilne. Ja peab vaatama ka millega vedada. Sama rida nagu kärugagi, et Fiestaga ei maksa maarturit vedada
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Mul ka isetehtud ja ilme liikuva osata. Kui esiots peale visata, siis roolilukku ei tohiks peale panna ning siis esirattad annavad keerata natuke.
Olen ka tagurpidi vedanud, siis tuleks roolilukk peale panna.

Aga noh, ma vean pömst vanaraua kaupa kah. Asvaldi peal järske pöördeid ei harrasta.
Team saarlased
Vasta

Mine “Bizniz”