imelik kilin sõittes

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

imelik kilin sõittes

Postitus Postitas grand-cherokee »

nimelt kiirusel 30- 80 km/h kostub mingit imelikku kilinat sõittes. Arvasin et vahekast vigane ja vahetasin oma pool töötava 231 kasti 242 vastu ja arvasin et asi korras aga ei. Kas asi võib olla pooltelje otsas vms? Nimelt hakkas asi pihta siis kui sai originaal mõõdus varurattaga 70 km sõitta. Kardaanid on ilma igasuguste lõtkude ja asjadeta. Ning pidurdades muutub kilin imelikuks vibratsiooni ja kolina seguks, piduri kettad ja klotsid on korras ja suht uued.
Aitähh tuleva info eest, sest see anomaalia hakkab juba närvidele käima.

Ahjaa autoks on ZJ grandikas 2,5 traktori diisliga.

tänudega Franko
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Re: imelik kilin sõittes

Postitus Postitas v6rrimees »

grand-cherokee kirjutas:nimelt kiirusel 30- 80 km/h kostub mingit imelikku kilinat sõittes. Arvasin et vahekast vigane ja vahetasin oma pool töötava 231 kasti 242 vastu ja arvasin et asi korras aga ei. Kas asi võib olla pooltelje otsas vms? Nimelt hakkas asi pihta siis kui sai originaal mõõdus varurattaga 70 km sõitta. Kardaanid on ilma igasuguste lõtkude ja asjadeta. Ning pidurdades muutub kilin imelikuks vibratsiooni ja kolina seguks, piduri kettad ja klotsid on korras ja suht uued.
Aitähh tuleva info eest, sest see anomaalia hakkab juba närvidele käima.

Ahjaa autoks on ZJ grandikas 2,5 traktori diisliga.

tänudega Franko
pakuks välja, et esimeste rattalaagrite kulum ja esimese gardaani topelt-ristide vahel oleva munaka koosmõju.

Erko.
Lihtsam oleks aeg kinni panna kas Heinaküünis, Või siis Vahuri juures ja kui lõunamaalt oled siis Offroadkeskus on märksõnaks.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Reix
Got ARB and Nitrous?

Re: imelik kilin sõittes

Postitus Postitas Reix »

v6rrimees kirjutas:pakuks välja, et esimeste rattalaagrite kulum ja esimese gardaani topelt-ristide vahel oleva munaka koosmõju.

Erko.
Lihtsam oleks aeg kinni panna kas Heinaküünis, Või siis Vahuri juures ja kui lõunamaalt oled siis Offroadkeskus on märksõnaks.
Mitte, et ma aja kinni panemise vastu oleksin, aga mul ka masinal selline naljakas kilin juures ja juba väiksestel kiirustel on kuulda (kusjuures kinnise aknaga ei kuule muffigi, aken lahti, siis kuuleb et sõida nagu ma ei tea mis kaarikuga.
Täna ajasin kanali peale ja loksutasin ning väänasin neid kardaane, ning jäi tõesti mulje, et kardaaniristist auto nina poole see koht võiks olla tolle heli põhjustajaks. Parandage mind, kui olen eksiteel :)
Grand Cherokee
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas grand-cherokee »

minu auto puhul oli ikkagi põhjuseks esimene gardaan, ja täpsemalt see kahe risti vaheline puksi sarnane asi.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”