Käid autoga kõvasti metsas nagu aru võib saada. Huvi pärast küsiks, et kuidas sul LC120 värvkate sellisele mürgeldamisele vastu peab? Mul siin natuke üle aasta vana Navara ja nädalavahetuseti ikka metsa satun - värvkate on jube õrn ja igasugu oksatõmbed jätavad oma jälje. Auto mul muidugi musta värvi kah.Andrus Michelis kirjutas:LC reklaamiks!
Minu mitte eriti säästliku autokasutuse juures LC vastu pidanud 200 000 km, ilma, et väga olulised tükid purunenud oleks. Kõikvõimalikke sildade laagreid on tulnud vahetada aga see rohkem uputamise, mitte LC viga. See plastist seelik, mis nad ümber auto on riputanud( laiendid või mis nende nimi ka ei ole), see kipub kah oksapesu käigus suht kergelt irduma.
Kütet tahab vähe üle 10 L sajale. Kui võimalik, siis eelista 5 käigulist automaati, ökonoomsem ja kiirem väheke. (Miski pärast eeldan, et automaadist jutt) . Samas 127 kw mootoritel on mingi tootja probleem, et miskisugune õliava tahmab täis ja mootori õlitus jääb kuivale. Tulemuseks kotis mootor. Ses suhtes on 120 KW varjant riskivabam ost.
Kogemused tuginevad kah kasutusalale jaht ja ehitus. Ümber Ladoga ja korra Vepsamaal kah käidud.
Ah jah, üks pihusti kah vahetatud selle aja sees.
Jeep GC vs. LC 120
Moderaator: Moderators
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Ma ilmselt ei ole sellele värviküsimusele vastamiseks kõikse õigem mees, sest minu jaoks on see mingi 3 või veelgi suurema numbriga järgu küsimus.
A kui kaugelt vaadata, siis on täiesti värvitud.
Tegelikult on paar plekki, mida ei ole loodus ümber disaininud, enamus plastikust on taaspaigaldatud hetkel parimate käepäraste vahenditega. Värv on loomulikult üleni kriibitud aga käsipesukarud viimati arvasid, et kui miski tooniva pastaga poleerida, siis peaks veel päris ilusa värvipinna kokku saama. Ei tea.
A kui kaugelt vaadata, siis on täiesti värvitud.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
- TiitR
- I live off from the mud
Nii. Lõpuks sai ka minu maasturiotsimise saaga otsa ja kulmineerus täna ühe 2006a. LC 120-ne soetamisega.
Tänan kõiki kaasaelajaid tähelepanu eest (eriti Andrust) ja minu järgmised küsimused tulevad siis länkari vallast.
Kui moded peavad targmaks lõpu saanud loo lukustada, siis mis mul saab selle vastu olla
Tänan kõiki kaasaelajaid tähelepanu eest (eriti Andrust) ja minu järgmised küsimused tulevad siis länkari vallast.
Kui moded peavad targmaks lõpu saanud loo lukustada, siis mis mul saab selle vastu olla