Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Kui kellelgi vedeleb 3-4 žiguli 13" velge koos mingite põitega mis peavad veidike õhku kinni, siis 4-paki eest viiks ära. Tähendab, mina tooks ikkagi 4-paki Hea oleks kui Harjumaa-Tallinn.
leiaks vanad opeli rattad 4 tk vast , tegemist 4x100 poldivalemiga ,sigull vist 4x 98 seega vahe 1mm , jõuga pidi ka kana mesipuusse minema
asuvad tallinnas ,vahetuskaubaks sobib keskmine pudel baileys t
seenior2 kirjutas:Tsentreerimispoldid võib rahumeeli välja keerata,kui selline kamikadze projekt,rattamuttrid panevad asjad paika,veits vaeva rohkem ainult.
imedepõllul on kindlasti nende poltide eemaldamiseks kuvaalmeeter v m6ni muu kaval riist olemas , sry offtopic
Tere teilegi... et lada kerasi koos plekkvelgedega peaks hulgem olema...et emexisse viia, peab kerad noaga maha nülgima, aga selleks aega pole... tee seda parem ise 5157923
Kes kauem magab see vähem sööb... inimene on 4 jäsemega söögitoru.
Et pmst, kui ikka peaks vaja olema siis ka 3 tk vedeleb. 06 ise juba parematel jahimaadel... Mõni rehv vast ka leidub, kui tänavalegaalne ei pea olema. iseasi, kas need veljed kannatavad ilma sisekummita õhku pidada.
Tapa lähedal. Õlle vastu pole mul kunagi midagi...